Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A véleményetekre és arra...

Timcsii21 kérdése:

A véleményetekre és arra vagyok kíváncsi, hogy mit tennétek a helyemben? Előre is khöszönöm aki válaszol. Sokat segítene vele.

Figyelt kérdés
Sziasztok.A véleményeitekre lennék kíváncsi!Na,de kezdjünk is bele.Sajnos szerelmi dolog.Azaz az én részemről.Régóta tetszett nekem egy srác.Most 14 éves vagyok.Szóval ez tavaly történt 13 évesen.A lényeg az volt,hogy megtetszett nagyon,de nagyon egy fiú a suliból.Teltek múltak a napok,hetek.Eljött a farsang és nálunk sötétedés után diszkó van a sulinkban.Ez mind nagyon szép és jó volt,de nem számítottam erre.A fiú felkért táncolni.Úr Isten mi van evvel?-gondoltam magamban.Én persze tettem a kemény csajt,de addig fűzött míg igent nem mondtam és többször is felkért.Majd a vége fele kihívott,mert az egyik barátnőm megkérdezte tőle,hogy;Tetszik neked a Timi?(azaz én)és elkezdtünk kettesben beszélgetni és bevallotta,hogy tetszek neki majd ezt én is elmondtam neki.Vége lett a diszkónak és másnap (szombaton) rám írt,hogy jól érezte magát és,hogy jól kitáncolta magát velem.Teltek ismét a hetek,hónapok és nagyon össze haverkodtunk,de sajnos nyár lett.Nagyon nem tartottuk a kapcsolatot,de a barátnőmmel igen.(aki megkérdezte az elején,hogy tetszek-e a fiúnak)egy újabb nap telt el és rám írt a barátnőm aki egy üzenetet küldött;Az állt benne,hogy neki az én barátnőm tetszik.Én nem tetszettem neki soha, és csak azért mondta farsangon nekem,h tetszek neki,h ne bántson meg,mert én vallottam be először.DE EZ NEM ÍGY VOLT.Ő vallott be mindent és én csak utána.Teljesen össze omlottam,hogy így becsapott.Így megfogattam nem szolok hozzá soha,de soha többet.Lassan vége lett nyárnak és olyan pletykákat hallottam,hogy az én kiszemeltem és a barátnőm eljárt fagyizgatni és kézen fogva jöttek ki..Na jó..ez már kész.Gondoltam én.Vége lett a nyárnak és kezdődött a suli.Ettől féltem a legjobban,hogy újra szemeibe keljen néznem és egész nap őt kell néznem.Első héten próbált közeledni hozzám,de mindig otthagytam annyira haragudtam rá.Majd a barátnőm elszólta magát,hogy Rólam beszél a kiszemeltemmel,hogy miért nem szolok hozzá stb.Még magam sem tudom,hogy mit állított be rólam a barátnőm.Azóta nem érdeklődött irántam és le se sz@rt.Majd avval a bizonyos barátnőmmel megszakítottam minden kapcsolatot.Így össze haverkodtam egy másik csajjal.Aki ma már a Bff-em is.Sajnos ő nem itt lakik hanem külföldön,de nem ez a lényeg.Szóval...a volt kiszemeltem rámászott őrá is..szívezgetett neki és ma szerelmet vallott neki.Ő persze megírta,hogy hagyja békén,mert evvel a barátságunkat kockáztatná és azt nem akarja.Bevallja,hogy helyes meg minden,de nem akar tőle semmit.A fiú bele egyezett,hogy legyenek csak kizárólag barátok.Vagy 10perc elteltével hozzá szólt egy közös képünkhöz ami már fél éves kb és azt írta,hogy Szép vagy,de könyörgöm ÉN IS RAJTA VAGYOK.A barátnőm persze azonnal írta;És Timi?Őt hol hagytad? A fiú kijavította vagytok-ra a vagyott.Én persze ellenkeztem,hogy hagyjad.Ne foglalkozz vele igaza van.A fiú csak egy kérdőjelet írt.Majd belementem a barátnőm fb-jébe kíváncsiságból,mert tudjuk egymás jelszavát és megnéztem és azt írta a barátnőm,hogy ;Légy szíves írd azt is oda,hogy a Timi is szép..A fiú ezt válaszolta; én biztos nem írom oda,mert a Timi nem szép.A barátnőm egyből írta;de nagy tapló,barom vagy.....A fiú egyből mondta,hogy csak viccelt.Ennyi a történetem.Szóval ti mit gondoltok és legfőképpen,mint tennétek a helyembe??? Fontos lenne nagyon!! [link] itt ez a link.Ez vagyok én.
2014. júl. 22. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Te biztos egy nagyon aranyos kislány vagy, de hagyd ezt a fiút, gyerekes (ja persze, mert gyerek), és játszadozik veled (is).
2014. júl. 23. 00:06
 2/3 Tibohr ***** válasza:
Letojnám, hagyd a fenébe ezt a kedves uriembert, és nézz magadnak más kiszemeltet ;)
2014. júl. 23. 00:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Tényleg sokat segítettetek vele:))
2014. júl. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!