Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Lányok a vélemén...

Miért van ez? Lányok a véleményetekre lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
Nem értem, miért van az, hogy a lányok, akiket látok/ismerek csak az yan palikkal foglalkoznak, akik még életükben nem fogtak vasat. (gondolok itt a súlyokra), meg nyalizik, és csak a lányok körül ugrálnak. Akik meg úgy néznek ki, mint egy "mini bodybuilder" arra meg rá se néznek.. Ez számomra homály.

#lány #selyemfiú #bodybuilderek
2014. febr. 6. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak ezek a végletek vannak

A legtöbb lánynak a sportos, de nem kigyúrt fiúk tetszenek

2014. febr. 6. 14:25
 2/11 A kérdező kommentje:
jó..de ezek a "fiúk" a selyemfiúkhoz sem érnek fel, mert a vádlijuk, vagy a bicepszük akkora, mint a csuklóm. Én is sportos vgyok, minden nap sportolok, (nem a napi tesi miatt :D ) edzek stb. és van olyan oszt. társam aki csak tetteti, hogy izmos, meg hogy erős és a lányok körülötte forog.
2014. febr. 6. 14:29
 3/11 A kérdező kommentje:
*nak
2014. febr. 6. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
hat fogalmam sincs miert csinaljak ezt nekem az olyan fiuk jonnek be mint amilyenek te leirod magad a sportos pasikat szeretem .. az egesz vilag meg van zakkanva... az a pasi ami szar es mindenki a szart szereti mert mar annyi van belole hogy fel sem tunik a szaga.... :/ sajnos ez igy van.. 16L
2014. febr. 6. 14:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Na én is így gondom

A lányok az alfahímet keresik egy paliban, és egy ilyen selyemfiúk már nem azok

leglábbi így gondolom

2014. febr. 6. 14:46
 6/11 A kérdező kommentje:

Na én is így gondom

A lányok az alfahímet keresik egy paliban, és egy ilyen selyemfiúk már nem azok

leglábbi így gondolom

15 :D

2014. febr. 6. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
a helyesírásért bocs előre, meg a 3. kommentemhez
2014. febr. 6. 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:
a helyesírásért bocs előre, meg a 3. kommentemhez, csak ez avtelefon..:S xD
2014. febr. 6. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy le leszek pontozva, de én mást vettem észre.

Sok lányt ismerek, akinek többet számít a férfi izomzata, mint az, hogy milyen értelmes, okos stb.

Ne érts félre, semmi bajom az izmos férfiakkal, ha emellett rendesek, értelmesek, okosak. De mikor egy izmos, de hülye férfit körülvesz egy csomó lány... azt nem tudom megérteni.

2014. febr. 6. 14:57
 10/11 A kérdező kommentje:
szerencsémre nem vagyok hülye :D
2014. febr. 6. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!