Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ki mit tenne a helyembe?
Késő bánat.
Válj el, valamennyi gyerektartást muszáj fizetnie a kicsire. Ha így el tudod tartani a két gyereket és boldogulsz is, akkor tudod, mi a dolgod.
Hát mondjuk nem gondolkodnék váláson azért, mert a gyerek azt mondja.
Valamiért együtt vagytok 11 éve. 2 éves volt a lányod, amikor ossze jöttetek. Mindig ilyen volt a kapcsolatuk? Ha igen, miért maradtál a pasival és miért szültél neki gyereket? Ha nem, akkor nem lehetséges hogy a lányod igencsak kamaszodik?
mivel a kozmetikus nem választható 14 évesen, elmegy szépen valahova érettségizni, betölti a 18-at, aztán senki nem ugat bele, utána miből végzei el.
És tök mindegy, mi mit tennénk, mert te nem fogsz elválni tőle, ugyanis dolgozni tuti nem akarsz x év kiesés után (ha akarnál, eddig is dolgoztál volna), a gyt meg édeskevés lesz, amit kapsz.
Mondjuk ha a gyerek lekapcsolja a villanyt, amiko kell, már nem is kell szólni érte.
Kozmetikus képzéshez pedig érettségi kell, úgyhogy a gyereknek gimnáziumba kell mennie, utána még 18 evésen oda megy, ahova akar.
5, te mit olvastál???
én a lányokkal vagyok itthon nem dolgozok
5!
"Férjem kint dolgozik külföldön én a lányokkal vagyok itthon nem dolgozok"
Nehéz ügy.
De biztosan nem csak a lányod reakciói miatt jutott eszedbe a válás.
Először is ha haza jön, üljetek le és beszéljétek át a problémákat. Ha ez nem vezet eredményre, akkor váljatok.
A férjed 11 éve, tehát kérhetsz tőle gyerek, és asszony tartást. Melette el mehetsz dolgozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!