Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párommal havi 3-4 alkalommal el kell mennem színházba, de utálok ott lenni?

Figyelt kérdés

Vannak olyan előadások, amik kicsit tetszenek, de a művek közepe, vége fele már nagyon unalmassá válik az egész és szenvedek. Nagyon elegánsan kell öltözködni, és ott jópofizni az összes gazdag barátja és az elkényesztetett barátnőik mellett.

24 éves nő, ő 27 éves férfi

2021. nov. 27. 14:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
17%
Ki adja a lóvét a kapcsolatba? >:)
2021. nov. 27. 17:19
 32/40 anonim ***** válasza:
87%
Úristen mik ezek a válaszok... A színház nem csak a gazdag sznobok világa ám és nem a színház jelenti az egyetlen "igényes" szórakozási lehetőséget. Az emberek mások, mindenkit más érdekel, mindenkit más szórakoztat stb., nem lesz attól senki sem buta, proli, igénytelen, kulturálatlan stb., hogy nem szeret színházba járni.
2021. nov. 27. 18:19
 33/40 anonim ***** válasza:
39%
Nem is azt mondtam hogy CSAK a színház az igényes, de kicsit nevetsége hogy egy huszonéves embernek nehézséget okoz követni az adott darabot, és unatkozik mint egy gyerek a felnőttek között.
2021. nov. 27. 18:25
 34/40 anonim ***** válasza:
60%
32: A kérdező siránkozása, megfogalmazása és az hogy nő létére probléma neki, hogy "nagyon elegánsan kell öntözködni" teszi őt prolivá.
2021. nov. 27. 18:29
 35/40 anonim ***** válasza:
46%
Hát szerintem meg inkább ez a "nő létére probléma neki, hogy nagyon elegánsan kell öltözködni" megszólalás a részedről az, ami proli...
2021. nov. 27. 18:31
 36/40 anonim ***** válasza:
35%
#34 Nőként az elegáns öltözködés nem merül ki abban, mint nálatok, hogy „van egy öltönyöm, az jó mindenhova”. Sokan ráadásul úgy érzik, hogy elegáns ruhához csak magas sarkú való, ami még kényelmetlen is. Ékszerek is kellenek, legalább egy pár. Szóval a „probléma neki, hogy elegánsan kell öltözködni, annak ellenére, hogy sokkal több macera neki, mint nekem” kommented nem volt túl értelmes már elsőre se.
2021. nov. 27. 18:33
 37/40 anonim ***** válasza:
60%
Miért ne lenne értelmes?:D Én lány létemre heti szinten járok a barátaimmal előadásokra, huszonévesen, mindenki (még a fiúsabb lányok is) felöltözik normálisan és képzeld, nem macera. Színházba meg nem estélyiben, tűsarkúban, meg Cartier ékszerekben jár az ember, hanem egy csinos, ápolt öltözetben. Nem tudom, hol élsz, de ezek alapján te nagyon messziről ismered ezt a világot. Ha valaki ennyire igénytelen, az tényleg inkább maradjon otthon, ízlés és értelem nuku.
2021. nov. 27. 18:46
 38/40 anonim ***** válasza:
63%
Egyetertek a 37-essel. Nekem volt olyan, hogy egy heten 8 eloadast neztem (SZFE-re keszultem), elhihetitek, hogy a 8. eloadasra mar nem volt kedvem kioltozni. De akkor is megadtam a modjat, egy csinos nadrag, bluz meg blezer es kesz is.
2021. nov. 27. 18:57
 39/40 anonim ***** válasza:
43%
#37 én sima fekete nadrág / blúz / egyszerű fekete cipő öltözékben járok színházba, de kérdezőtől nem ezt a szintet várják.
2021. nov. 27. 20:04
 40/40 anonim ***** válasza:
34%
Ne tartasd ki magad kérdező, akkor majd nem a hapsi dirigál.
2021. nov. 28. 13:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!