Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párommal havi 3-4 alkalommal el kell mennem színházba, de utálok ott lenni?
Vannak olyan előadások, amik kicsit tetszenek, de a művek közepe, vége fele már nagyon unalmassá válik az egész és szenvedek. Nagyon elegánsan kell öltözködni, és ott jópofizni az összes gazdag barátja és az elkényesztetett barátnőik mellett.
24 éves nő, ő 27 éves férfi
Neked milyen darabok tetszenek? Beszéld meg vele, hogy időnként te választasz.
Ha egyáltalán nem szereted a színházat, akkor ne menj vele, vagy csak időnként. Sok párnak nem egyezik 100%-ban az érdeklődési köre (ha meg igen, akkor az a fárasztó).
Nekem is a „kell” szúrja a szememet a kérdésedben, nem tűnik egyenlő kapcsolatnak a helyzet, ezen változtatni kell. Ez független attól, gazdagabb-e nálad, eltérő anyagi körülménnyel is lehet egyenrangú kapcsolatot kialakítani, ha úgy állnak hozzá a felek.
Jesszus, de prolinak tűnsz:D Ha lenne vmennyi eszed, akkor annyit mondanal: "Figyelj mackó, őszinte leszek, én unom a színházat. Ha nem haragszol meg, inkább menj a barátaiddal, mi meg majd elmegyünk máshova"
De mivel ez a kérdés kitaláció, így felesleges az emberek idejét pazarolnod a butacska kamukerdeseddel. Amúgy én meg operába, meg balett előadásokra imádok járni, mert szeretem az egész hangulatát, de akinek még az is nyűg nő létére, hogy elegánsan felöltözzön, az csattogjon le az Aldiba a flipflopjaban szorakozaskepp.
Szerintem minden, de minden két emberen múlik: anyukám imád turkálóba menni, a párja (aki nagyon sokat tett értem, szóval semmiképpen nem nevezném a "mostohaapámnak", tehát maradjunk a nevelőapám kifejezésben) utál. Idestova több, mint 30 éve, amikor összejöttek, akkoriban a nevelőapámnak is voltak ilyen hülye hobbijai: sampinyont termesztett egy pincében, aztán volt egy svájci dúsgazdag házaspár, akivel ruhabizniszük volt, voltak ennek kapcsán párszor Svájcban (1x én is), apám még idén is csinált pálinkát (ennek is jövőre lesz 25 éve, hogy minden éven csinálja.)
Rá kell hagyni. Ha neki tetszik, csinálja. A lényeg, azt kell leszögezni neki, hogy TE személy szerint NEM akarsz ebben a részt venni.
Ha neki ez egy hobbi, akkor csinálja, ha viszont valami olyanná válik, mint egy munkahelyi munka, ami kvázi kötelező, akkor inkább engedje el.
Ha így nem működőképes a kapcsolat, akkor inkább menjetek szét, mert az idő úgyis tönkre fogja tenni a dolgokat előbb-utóbb, mert ő puccoskodni, elegánsba héderezni akar, te meg teljesen mást.
Szerintem egy párkapcsolatban nem kötelező mindent együtt csinálni. Nyugodtan meg lehet beszélni, ha nem szeretnél menni. Nem gondolom, hogy ettől proli lennél.
Nekem 2 menő diplomám van és kb évi 100 könyvet olvasok (javarészt klasszikust). De színházba nem mennék, ha fizetnének se. Nem köt le, nem tetszik maga a műfaj. Ez van. Ettől még szerintem művelt vagyok. Persze meg is lehet játszani magad, de annak mi értelme?
A leírásodból úgy tűnik, hogy a társaságát sem csíped. Ebből inkább lehetnek még bajok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!