Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire számítana az öltözködé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/

17/L

2010. szept. 5. 09:24
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Tévedés,nem azt szándékozom egyensúlyba hozni, hogy tetszetős, hanem az emberi értékek alapján ugyanolyan ember mint a többi. A véleményekre meg pusztán kíváncsi vagyok,mind negatív, mint pozitív értelemben. Tisztában vagyok azzal, hogy "normál" ember szemszögéből sokkal kívánatosabb látvány egy "normális" lány öltözködése, ennek ellenére egy rocker is ugyan úgy tud és képes ízlésesen öltözködni, ennek ellenére még MINDIG nagy számban az a vélemény,h : taszító...
2010. szept. 8. 14:36
 42/47 gabriell88 ***** válasza:

Pontosan, igazat adok a kérdezőnek.. de vajon miért taszítja az embereket? mert van aki túlzásba viszi...

Pl:utazok a villamoson, felszáll egy lány, félig lila félig zöld hajjal, az orrából két lánc jött ki összekötve a füleivel(mint a marha lánc vagy nem tudom::S, ez egy durva eset sztem, ha valaki rockerekre gondol mi az első ami beugrik? hát nem egy nőiesen öltözködő lány...-.- mint említettem nekem is volt ilyen korszakom, de ha arra gondolok h rocker, nekem egy nagydarabb, befont szakálas hosszúhajú (amely esetenként zsíros is)terepgatyás, acélbetkós fickó ugrik be.. holott, tudom h nem mindenki ilyen...A barátom ugymond "normálisan" öltözködik és kemény rockot hallgatXD szal..

2010. szept. 9. 12:12
 43/47 anonim ***** válasza:
Nincs más megoldás: küldjetek képeket és pontozunk :)
2010. szept. 9. 14:49
 44/47 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Nézzétek meg Őt pl.(ne a ledér öltözködést,inkább az arcát:)

Igaz Ő Goth,de szerintem kevés pasi utasítaná vissza emiatt....

2010. szept. 16. 17:10
 45/47 anonim ***** válasza:
51%

Most az öltözködésről beszéltünk, miért az arcát nézzem?

Amúgy az arca se akkora durranás, a sminkje meg egyszerűen nevetséges.

2010. szept. 16. 17:15
 46/47 anonim ***** válasza:

Mert látszik,hogy rocker,az öltözködést nézheted,de nem feltétlen a kirakott mell a lényeg.

Ja és igen az öltözködésről volt szó,de sokan írták,hogy nem néznek ki olyan jól(pl zsíros haj)és nem nőiesek.

Tehát kedves mielőtt bírálsz inkább gondolkozz.Egyébként nem feltétlen a Te kedvedért raktam ide,szived joga ha nem tetszik.

2010. szept. 17. 17:02
 47/47 anonim ***** válasza:

tegnap 17:10

Wow O_O

2010. szept. 17. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!