Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent
Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/
17/L
Pontosan, igazat adok a kérdezőnek.. de vajon miért taszítja az embereket? mert van aki túlzásba viszi...
Pl:utazok a villamoson, felszáll egy lány, félig lila félig zöld hajjal, az orrából két lánc jött ki összekötve a füleivel(mint a marha lánc vagy nem tudom::S, ez egy durva eset sztem, ha valaki rockerekre gondol mi az első ami beugrik? hát nem egy nőiesen öltözködő lány...-.- mint említettem nekem is volt ilyen korszakom, de ha arra gondolok h rocker, nekem egy nagydarabb, befont szakálas hosszúhajú (amely esetenként zsíros is)terepgatyás, acélbetkós fickó ugrik be.. holott, tudom h nem mindenki ilyen...A barátom ugymond "normálisan" öltözködik és kemény rockot hallgatXD szal..
Nézzétek meg Őt pl.(ne a ledér öltözködést,inkább az arcát:)
Igaz Ő Goth,de szerintem kevés pasi utasítaná vissza emiatt....
Most az öltözködésről beszéltünk, miért az arcát nézzem?
Amúgy az arca se akkora durranás, a sminkje meg egyszerűen nevetséges.
Mert látszik,hogy rocker,az öltözködést nézheted,de nem feltétlen a kirakott mell a lényeg.
Ja és igen az öltözködésről volt szó,de sokan írták,hogy nem néznek ki olyan jól(pl zsíros haj)és nem nőiesek.
Tehát kedves mielőtt bírálsz inkább gondolkozz.Egyébként nem feltétlen a Te kedvedért raktam ide,szived joga ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!