Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent
Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/
17/L
attó csámpás hogy ormálisanöltözött?
akkor játsz rokkereset azt maradj egyedül.
te tudod mi a fontosabb.
Számít az öltözködés, meg a stílus is, de ne feledd, valakinek nem tetszik, másnak meg igen.
Ha öltözködés, vagy ún. "rockerség" alapján akarsz magadnak párt keresni, akkor próbálkozz a rockerek között.
speedway válasza:
miért kell feketébe öltözni meg acélbetétes bakancs azért mert rocker vagy? csámpás k.va ként sem kell öltöznöd. nem tudsz feloltözni szolidan? ha mindenki a zenestílusához öltözne szerinted hogy nézne ki az utca? mert van aki a rock zenét szereti, van aki a cigány zenét, vagy a jazz-t, esetleg az operát. mégis mindenki feltud öltözni normálisan csak a rockerek nem.
Igazad van.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy egy lány rocker.
Ez olyan, mint pl az emo-sok.
Ha meg valakinek azért nem tetszel, mert rocker vagy akkor az nem is szeretne veled barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!