Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent
Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/
17/L
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:42...hat te is általánosítasz keményen baszkett...
kedves kérdező, ha valaki azért utasít el, mert nem tetszik a stílusod, nem is érdemel meg téged...
én nem értem, hogy mi ez a hülyeség, hogy ha valaki rocker, akkor igénytelenül öltözik...én is rocker csaj vagyok, általában feketébe járok ki, lánc van az oldalamon, és van annyi eszem, hogy nem adok olyan emberek véleményére, akik látszatra ítélnek, és általánosítanak....
ha amellett igényes vagy(nem zsíros a hajad..stb)akkor nem gáz, h rokker vagy..
de ezt a stílust majd elnövöd..
Azért ha belegondolok abba, hogy így rokker csávónak tetszhetsz meg főként ilyesmi külsővel...nem irigyellek..
Abba belegondoltál, hogy általában a normális f aszik nem rokkerek?
25 L
Abba belegondoltál, hogy általában a normális f aszik nem rokkerek?
25 L....pfff...ilyen hülye elgondolást....az eszem megáll...attól, hogy rocker, még lehet okos, ügyes, talpraesett ember, nemtől függetlenül...nem mindenki bírja az ilyen tuctuc fencivetegetős zenét....s nem szabad mást elítélni a zenei stílusa miatt....25 évesen ennyi eszed van...szégyen baszkett....
Nekem bejön, és ha még jól is néz ki az illető hát akkormeg meg tudok őrulni:D
F/18
Számomra a tipikus rocker öltözködés (fekete minden, acélbetkó, bőrkabát, stb) egyáltalán nem nőies, nem vonzó.
De amúgy se azért akarj barátot, mert mindenki másnak van, hanem mert találsz valakit, akait szeretsz. Vagyis ne "egy" barátot akarj, hanem konkrét XY-t, aki bejön.
Az általam ismert legintelligensebb ffiak mind rockerek voltak ifjabb korukban. Rocker nem egyenlő az ostobával!
Viszont sajnos kialakult róluk egy negatív stereotipia, és lehet ezért nehezebb párt találnod. Ami nem jelent feltétlenül bajt, nem hiszem, h azok a disco-s p.csák akik minden héten mással bújnak ágyba igényesebbek lennének, vagy előnyük lenne Hozzád képest!
Légy önmagad!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!