Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket érdekel az öltözködés? Lányok, nektek párválasztásnál szerepet játszik?
Az ismerőseim körében egyre gyakrabban látom, hogy lesz.rják az öltözködést. Minden nap ugyanaz a farmer meg egy kapucnis melegítőfelső, "azt kész".
Én szeretek jól öltözni, mert szerintem sokat számít a megjelenés, a személyiségünk egy része. Engem érdekel mi van rajtam, nem 1 gatyám és 1 pólóm van.
Szóval, ti is lesz.rjátok mit vesztek fel? Az már b.zi akinek több cucca van és figyel az öltözködésére?
Valamint lányok, ti megnézitek mi van egy pasin ha megszólít?
Kort és nemet is írjatok, én 18/F
1.válaszolo sirok xDDDD
am nekem elég fontos és szeretek stilusosan és divatosan öltözködni és lányoknak is többnyire számit 16/F
Én nem sz@rom le. Szeretek színesen és változatosan öltözni.
Viszont nem tudom megszólni azokat, akik ilyenre nem adnak. Nekem is volt ilyen korszakom, mikor utáltam bejárni suliba és rendre úgy néztem ki, mint valami csöves. :D
Sokat számít, hogy az ember milyen kedvel indul neki a napnak...
20F
Az öklözés jó volt :D
Am. 3 válaszoló nem arra gondoltam, hogy nem mossák :D Én se mosom a gatyáimat naponta de még hetente se.
Csak sztem az egyfajta igénytelenség, ha valaki nem törődik vele h mibe van (és nem anyagi okokból)
az öltözködés ízlés és anyagi lehetőségek függvénye
aki megvesz 7 drága kapucnis felsőt meg 7 farmert, 7 hasonló stílusú cipőt, az lehet gazdag, de nem igényes
nekem kevés ruhám van, de mindhez emlék fűz, barátnőimtől kaptam, külföldről hoztam stb, szeretem és jól kombinálom őket
a csajokon a ruha érdekel a legkevésbé, az inkább, hogy tiszta legyen, illeszkedjen a személyiségéhez, ne legyen nagyon divatmajom, mert az engem zavar, nem vall önálló személyiségre, ha valaki mindig a divatkövetés által vágyik a társai elismerésére
én az egyszerű, de csinos lányokat szeretem
a divatot meg pont lesz.rom
A fiúk néha nem foglalkoznak annyira vele, hogy mi van rajtuk. Volt olyan, hogy egy barátom, amikor összejöttünk, alig volt 1-2 ruhája, de nem a pénz miatt, csak nem érdekelte és rábeszéltem, hogy menjünk el ruhákat venni. Persze nem első nap mondtam neki, csak szépen óvatosan. Amúgy szerintem vmennyire számít, hogy hasonló stílusban öltözködjek a párommal, mind2en ígényesek legyünk.
L/24
én megnézem, mit visel. de sztem azzal nincs baj, ha többször van rajta ugyanaz. max nyáron akkor van gond, ha egy pólót sok napig hord, mert hát abba egy nap alatt is beleizzad az ember...
de egyébként semmi baj nincs ezzel. én nőként is tojok az ilyen külsőségekre. nekem sincs sok göncöm, pedig lehetne, mert van fizum, amit elkölthetnék magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!