Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztásnál, ismerkedésnél számít-e a "jövendőbelitek" foglalkozása?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, a miértekre is kíváncsi vagyok. Kérlek kort és nemet is írjatok.:)2011. máj. 8. 14:33
1/6 anonim válasza:
Érdeklődési kör szempontjából talán. 24/l
2/6 anonim válasza:
Nem tagadom,hogy fontos! Számomra az iskolázottság sem utolsó,ezért szégyellném,ha a párom mondjuk a mekiben dolgozna (fő állásról beszélek,nem diákmunkáról).
19/L
3/6 napietus válasza:
nem számított, hogy mi a foglalkozása (volt mindenféle,), de az igen, hogy amit csinál, abban legyen jó. mindegy, hogy orvos vagy asztalos, de értse a szakmáját, és lelkesedjen érte. a szakértelem szexi :)
29/N
4/6 anonim válasza:
Számomra is fontos. El kell tudja fogadni, hogy az én munkámban nem létezik ünnepnap és hogy éjszaka is dolgoznom kell. Azt pedig én is elvárom, hogy értse a munkáját. Rettentően szégyellném, ha még a foglalkozásához sem értene. 22/N
5/6 anonim válasza:
nem,hisz nem azért akarok tőle valamit is,hogy a munkája járjon az eszemben
6/6 anonim válasza:
Számít, de nem feltétlen döntő ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!