Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket érdekel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket érdekel az öltözködés? Lányok, nektek párválasztásnál szerepet játszik?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim körében egyre gyakrabban látom, hogy lesz.rják az öltözködést. Minden nap ugyanaz a farmer meg egy kapucnis melegítőfelső, "azt kész".

Én szeretek jól öltözni, mert szerintem sokat számít a megjelenés, a személyiségünk egy része. Engem érdekel mi van rajtam, nem 1 gatyám és 1 pólóm van.

Szóval, ti is lesz.rjátok mit vesztek fel? Az már b.zi akinek több cucca van és figyel az öltözködésére?

Valamint lányok, ti megnézitek mi van egy pasin ha megszólít?

Kort és nemet is írjatok, én 18/F

2010. máj. 30. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy leszarom a divatot, de van egyéni ízlésem, és nem érdekel, hogy mikor volt divatos az adott darab. Én kivételesen szeretem a farmer kapucnis felső kombót, de a pólót naponta cserélem, ha tél van, ha nyár. Általában annyira nem futja öltözködésre, de van mikor becsusszan egy-egy drágább darab, a gagyik megőrítenek, hiába olcsóak, gyorsan tönkremennek, én pedig szeretek kötődni a cuccaimhoz.

21/F

2010. máj. 31. 00:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat :D

Szal nem az volt a lényeg, hogy ki követi a divatot meg milyen sűrűn mossa a holmiját.. :D

Csak annyi, hogy én pl. változatosan öltözök, van 8-10 pólóm és már kezdtem azt hinni h "gáz" hogy engem érdekel mi van rajtam meg metroszexuálisnak tartanak :D

2010. máj. 31. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:

azért, mert birtokolsz pár pólót még nem vagy piperkőc, metroszexuális

a póló amúgy sem egy hűde igényes ruhadarab

én az ingeket szeretem

mondjuk a munkám miatt öltönyt kell hordanom, de szeretem

2010. máj. 31. 00:41
 14/16 anonim ***** válasza:

A 8-10 póló nem sok, nem is kevés, azért abból jó, ha van több. De pl nadrágból meg pulcsiból sokkal kevesebb is elég. Én pl megveszek egy pólót, ha nagyon tetszik, hiába van már elég otthon.

L/24

2010. máj. 31. 00:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Van itthon több váltás mindenféléből. A párosítással meg nem törődök, ami reggel először a kezembe akad a szekrényből és illik az időjáráshoz, azt húzom.

f20

2010. máj. 31. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen meghatározó az öltözködés. Igényszint tükör,és stílus index illetve figylemfelkeltő eszköz. De a lényeg ami alatta van, izmos tetst, higiénia kell. Hiába van valakin több százezres cucc ha alatta egy csigabiga lapul.
2010. szept. 12. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!