Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/
Jaj. Én azokra a rockerül öltözködőkre gondolok, akik hosszú, fekete bőrkabát vagy más fekete felső + fekete nadrág vagy hosszú szoknya vagy farmer + acélbetétes bakancs + feketére festett körmök + feketére festett szem összeállításban jelennek meg, láncokkal kiegészítve. Teljes joggal érezhetik jól magukat ebben a ruhában. Emberek, joguk van hozzá. De attól még nem lesz nőies. Pedig jól érzi magát benne a viselője, mert ízig-vérig rocker. De a pasiknak akkor se tetszik általában, mert a pasik már csak ilyenek. A pasik többsége gyengédséget (is) keres a nőkben, a rocker ruházat pedig a legritkább esetben sugall gyengedséget. Felöltözhet máshogy is, találhat valami köztes megoldást (rövidebb szoknya, simulósabb cuccok, csipkés itt-ott-amott, van rajta egy virág, stb), én is láttam ilyeneket már, de a "tipikus" rocker stílus NEM nőies. Amúgy kicsit furának találom, hogy egy nővel vitatkozom erről férfi létemre, mivel csak jobban tudom, mi a vonzó egy férfi számára, nem? :) 24 f
2010. szept. 7. 16:37
32/47 gabriell88 válasza:
nem biztos h pont azért öltözködik úgy mert rocker, arra még nem gondoltál, hogy ebben érzi jól magát?:)persze tény nehezebb így párt találni, vagy csak rossz helyen keresi, mellesleg idővel ki fogja nőni,változni fog az izlése, én 18 évesen hagytam fel a rocker öltözködéssel, de nem mindjárt rögtön csak úgy értem akkor változott meg teljesen az öltözködésem, farmer, lánc, sőt anyám szerint sokszor úgy néztem ki mint egy karácsonyfa XD, halálfejes nyaklánc, minden ujjamon gyűrű könyökig karkötő, vagy bőrt kötötem, szal elég elvetemült voltam jah és akkor már volt egy 2 éves kapcsolatom.. szal...aztán egyre jobban kezdtett érdekelni, h nőiesen öltözködjek, lekerült a halálfej, egy kezemen max 1 gyűrű, és kissé magasabb sarkú cipő, így indult..:Dde ettől még ugyanúgy hallgattam, pl nickelback-et, vagy sum 41-t és a többit, csak ritkábban... az is rá tett egy lapáttal, hogy munkát kerestem és oda nem öltözhet úgy az ember:D szal majd kinövi:P
2010. szept. 7. 16:44
33/47 gabriell88 válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Elbeszéltünk szerintem egymás mellett, vagy valószínű én értettelek félre..
Viszont, egy nem ugyan úgy öltözködő fiatalamber biztos nem tartaná vonzónak, elsőre, persze ha megismerné ki tudja:P
2010. szept. 7. 17:11
34/47 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj ha úgy öltözöl ahogy szeretnéd. Próbálj máshol ismerkedni, pl koncerten ahol hasonló ízlésű emberekkel találkozol.
21F
2010. szept. 7. 17:22
35/47 anonim válasza:
Huhh hát néhány válasznál igencsak ledöbbentem.(A negatív válaszoknál...)Én is rocker vagyok,eléggé meg is látszik rajtam(is), nem részletezem .. :D És nagyon sok pasi mégis oda meg vissza van értem, voltak már normális értelmes kapcsolataim, általában rockerekkel.Érdemes lenne Neked is olyan kemény rocker pasival ismerkedni,mint amilyen Te vagy ...Neki biztos tetszenél.Abban pedig sok igazság van, hogy a rockerek is lehetnek igényesebbek,nőiesebbek, stb.Velem is előfordult már, hogy eléggé rockeresen voltam felöltözve, és egy jól láthatóan nem rocker pasi leszólított ... a perverzje.-.- na mindegy. :D szal érted. :D Biztos találsz majd valakit, és mások véleménye miatt ne változtass magadon.
Fel a fejjel.^^
2010. szept. 7. 18:34
36/47 anonim válasza:
nem azt mondom h ha tetszik a lány és jól érzem magam vele,akkor nem jövök össze vele,csak hogyha van még egy ugyanolyan "szintű" lány akkor a másikat választom.
2010. szept. 7. 19:22
37/47 A kérdező kommentje:
"Szintű".. érdekes kifejezés, enyhén már más állatcsoportnak is mondhatóak lennénk... =/ Csak attól, hogy még vki feketében jár...stb, ugyanolyan ember, mint más, ugyanúgy vannak érzései, ugyanúgy lehet szomorú vagy vidám, vicces vagy komoly, nem tudom miért kell egyeseknek így felgradálnia magát... Bár jogos, ízlések és pofonok. Van akinek "ez", van akinek "az" tetszik, csak a kis "másság" miatt nem kéne megszólni senkit. /az utóbbi nem célozgatás senkire sem/
2010. szept. 7. 19:30
38/47 anonim válasza:
bocsi de én ilyen ember vagyok sokaknak nem szipmatikus,de nem változtatok rajta.
2010. szept. 7. 19:49
39/47 A kérdező kommentje:
Na látod már is van bennünk 1 közös... egyikőnk se akar változni, lényegtelen milyen téren már a szó önmagában sokat jelent. :) Mellesleg semmi baj nincs ezzel, elvégre demokrácia van/lenne
2010. szept. 7. 19:54
40/47 anonim válasza:
megkérded a véleményünk, hogy szerintünk taszító e egy rokker lány, de akkoris erőlteted hogy ugyanolyan tetszetős mint egy normális öltözködésű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!