Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire számítana az öltözködé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire számítana az öltözködés? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Ennyire taszító lenne ha egy lány rocker? Jóformán komoly kapcsolatom se volt eddig, vhogy a pasikat sem érdeklem... :/ Pedig már rossz így egyedül,látni, hogy majdnem mindenkinek már van valakije... Ennek ellenére, én nem szégyellem magam, hogy ezt a stílust képviselem, nem tudom mi olyan taszító van benne. Az eddigi srácok is mondták, hogy nem a külsőmmel van bajuk hanem a stílusommal, de ha én nem akarok olyan csámpás k*** lenni, mint más, akk abban mi a baj? :/

17/L

2010. szept. 5. 09:24
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Bizony, a rockerek közt vannak nagyon értelmes emberek, de a rocker lányok a legritkább esetben nőiesek, ez pedig párválasztásnál egy fontos szempont a férfiaknak. Én is szívesebben beszélgetek egy rocker csajjal, mint egy plázacicával. De ha elmegy mellettem egy plázacica és egy rockercsaj, akkor általában a plázacicát nézem meg jobban. A legjobbak persze azok a csajok, akik vannak annyira egyediek, hogy se nem rockerek, se nem plázacicák, és mégis tudnak beszélgetni. 24 F
2010. szept. 5. 14:51
 22/47 anonim ***** válasza:

Én 13 éves korom óta rocker vagyok. Persze másképp öltözöm, de csak fekete, és érdekes, nem változtam meg.

4,5 éves kapcsolatom van, és nem egy nem rocker is kikezdett/kikezd velem. Ne aggódj, lesz neked is valakid. :)

21/L

2010. szept. 5. 17:51
 23/47 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én is imádom a rock és metal zenét,régen ugy is öltöztem ahogyan Te..sőt talán még durvábban mert inkább Goth stílusu ruhákat szerettem.Még olyan is volt,hogy felemás cipőbe jártam:DD

Bár ezen ma már csak jókat nevetek.

Nézd annyit tudok mondani,amióta "normálisan"öltözködöm jobban elfogadnak.Sajnos Magyarországon az emberek még nem értek meg erre a dologra.Azért van ez a sok egyéniség nélkli tucatcsaj/pasi.

Nagyon sokszor megszóltak,leboszorkányoztak(Igaz akkoriban jöttem össze a barátommal,aki techno zenét hallgat és Ő azt állítja pont az öltözködésem fogta meg:)

Amióta nőiesen öltözködöm jobban érzem magam,,de ennek is van hátultője,a beszólogatásokat sem mindíg díjjazom("de meg...")

Szerintem maradj a stílusodnál ha így érzed jól magad.Azon bell is lehet igényesen öltözködni.

Mondjuk nem kell feltétlen full feketébe járnod mindíg,egy barna nadrág fekete felső is jó párosítás(és még sorolhatnám),mégsem "pi..ás":)

2010. szept. 5. 20:33
 24/47 anonim ***** válasza:
51%
Reméljük, Magyarországon soha nem is fognak arra "megérni" az emberek, hogy a metál egyenruhás, rendkívül "egyéni" rockercsajokat nőiesnek gondoljuk. Lehettek rockerek, nem erről van szó, de az NEM nőies. Ez olyan, mintha én beöltöznék ballerinának férfi létemre és sajnálkoznék, hogy Magyarországon ez nem férfias, pedig (tegyük fel) Hollandiában ezen nem akadnak ki. A plázap.csák a másik véglet, de ők pont a nőiességüket hangsúlyozzák túl. 24 F
2010. szept. 5. 22:46
 25/47 anonim ***** válasza:
nah ide figyelj :) a válasz egyszerű olyan társaságba keresgélj akik hozzád hasonlóak ;)
2010. szept. 7. 15:34
 26/47 anonim ***** válasza:
Engem zavarna ha a barátnőm nyáron bakancsba járna,meg mindig bömböltetné a telóján azt az ordibálást.
2010. szept. 7. 15:50
 27/47 gabriell88 ***** válasza:

Minden ember más, de azért elítélni valakit mert más zenét hallgat..pffffffff

22 éves nő vagyok, minden zenei stíluban találok hallgathatót, 14 éves koromban kezdetem el rockot hallgatni, mai napig meghallgatom az igényesebbet, de mást is...

"a rockerek hülyék"-re meg csak annyit, h bár már inkább R'N'B-t hallgatokm a barátom, punkot,hardrockot és a többit, mellesleg építész, és ritkán találkozom hozzá hasonló értelmi szintel megáldott emberrel:)

Szal ha valaki igazán szinpatikus, nem az fog számítani mit hord, vagy mit hallgat...

2010. szept. 7. 16:05
 28/47 anonim ***** válasza:
Utolsónak: én is metált hallgatok, de nem látszik az öltözködésemen. Nem kéne egy olyan lány, aki acélbetkósban jár, de azzal nem lenne gondom, ha keményebb zenét hallgatna.
2010. szept. 7. 16:09
 29/47 gabriell88 ***** válasza:

De figyelj, ha eben érzi jól magát, miért változtatna, inkább vegyen fel minit meg magas sarkút, mikor az kényelmetlen neki?Mellesleg lehet rockerként is jól öltözni!pl: farmergatya, oldalt raghat akár láncot is rá. és mondjuk egy testre simuló fekete top(már ha jól áll) vagy olyan felső amiről tudod h jól áll és kész

télen is hordhatsz hosszú szoknyát, nekem is volt annó mondjuk az ne acélbetkóssal ved fel:Dlehet ezt úgy variálni, h nőis is legyen, kényelmes is, és ne változzon sokat a stíéusa..mellesleg nekem van egy ismerősöm lány(a haja félig tar kopaszra van levágva a másik fele minden színben játszik, acélbetkó terepgatya és a többi(másfél éve barátja van) szal... erről ennyit

2010. szept. 7. 16:17
 30/47 anonim válasza:
100%

nem tűnsz az a soraid alapján unintelligensnek,de akkor meg nem értem a problémád.mi a nőies,aranyos lányokat szeretjük,legalábbis a többség,én még nem láttam olyat hogy egy bakancsos,tök fekete ruhás csaj szexi legyen,mert nem az.

azon kívül nem sok kedvem lenne pogózni a koncerteken egy ilyen lánnyal,vagy megismerkedni a hasonló barátaival.

nem kérek az ilyen stílusból és kész.

de tényleg,nem értem hogy miért kell neked feltétlen megmutatni hogy mit hallgatsz,mikor csak magaddal szúrsz ki,ahogy ezt már te is leszűrted.

nem leszel attól kevésbé rokker,mert nőiesen öltözöl.

2010. szept. 7. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!