Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a hibás, ha megütött?
Azt elmagyarázza nekem valaki, hogy a csiklandozásban mi a jó akkor, ha a másik fél ezt nem kéri?
Alapból kellemetlenséget okoz, nem véletlen volt régen a csiklandozás egy elterjedt kínzási forma.Mondhatnám, hogy szadista az, aki kérés nélkül csiklandoz másokat.
"bármilyen kapcsolatban előfordul, hogy eljár az ember keze"
Nem. Egy férfi soha ne üssön meg egy nőt, semmilyen formában, kivéve ha ez a saját vagy mások testi épségét védené.
Kérdező: nem tudom a körülményeket. Ha ez egy erősebb fenékre csapás volt, és a csúnya beszéd is csak egy ki háborgás volt, akkor egyszer beleférhet. De ha szándékos ütés volt, akkor én azonnal kibasznám. Én soha nem tudnék kezet emelni a barátnőmre.
Ez egy idióta. Ha most ezt cselekszi, akkor a továbbiakban más pasa ként fog cselekedni.
Hagynám a francba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!