Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én voltam a hibás, ha megütött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a hibás, ha megütött?

Figyelt kérdés
Kérleltem a barátomat, hogy foglalkozzon velem, egy kicsit meg is csikiztem, mert ő aludt elfele, minthogy velem foglalkozzon. Reggel így is 10 óráig aludt, és szerettem volna valami közös programot. Erre elkezd velem csúnyán beszélni, és megütötte a fenekem. Bár nem fájt, de azért lelkileg szarul esett. Azt mondta miért csinálok ebből nagy ügyet, hiszen nem is fáj.
2021. nov. 21. 22:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
20# Pontosan. Engem egyszer próbáltak felébreszteni hajnali 3-kor és (a jelenlévők utólagos elmondása szerint, mert én nem tértem magamhoz és semmire sem emlékeztem) hasbarúgtam az egyik osztálytársamat :D Nem volt szándékomban, az ösztönök es a reflex...
2021. nov. 21. 23:35
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt elmagyarázza nekem valaki, hogy a csiklandozásban mi a jó akkor, ha a másik fél ezt nem kéri?

Alapból kellemetlenséget okoz, nem véletlen volt régen a csiklandozás egy elterjedt kínzási forma.Mondhatnám, hogy szadista az, aki kérés nélkül csiklandoz másokat.

2021. nov. 21. 23:42
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Élvezted mi?
2021. nov. 22. 00:07
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
Nekem viszont a csikizéstől omlana össze a lelki világom aztán idejönnék azért a figyelemért amit a páromtól nem kaptam meg és még sajnáltatnám is magam csak úgy.
2021. nov. 22. 01:07
 25/33 anonim ***** válasza:
57%
Te voltál a hibás. Szokták mondani, hogy alvó, s*ró, b*szó embert nem zavarunk. Ha engem keltettél volna fel egy utolsó szex után szia lettél volna
2021. nov. 22. 02:48
 26/33 anonim ***** válasza:
56%
Minden nap rácsapok az asszony fenekére. Most az bűn?
2021. nov. 22. 07:37
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd aludni a másikat... Nem értem. Miért gondolja csomó ember hogy normális, ha nem engedi pihenni a másikat? Hogy lehet ennyire függni a másiktól?
2021. nov. 22. 08:36
 28/33 anonim ***** válasza:
6%
26# A haladó, neoprűd irányvonal szerint igen.
2021. nov. 22. 08:39
 29/33 anonim ***** válasza:
42%

"bármilyen kapcsolatban előfordul, hogy eljár az ember keze"

Nem. Egy férfi soha ne üssön meg egy nőt, semmilyen formában, kivéve ha ez a saját vagy mások testi épségét védené.

Kérdező: nem tudom a körülményeket. Ha ez egy erősebb fenékre csapás volt, és a csúnya beszéd is csak egy ki háborgás volt, akkor egyszer beleférhet. De ha szándékos ütés volt, akkor én azonnal kibasznám. Én soha nem tudnék kezet emelni a barátnőmre.

2021. nov. 22. 11:08
 30/33 anonim ***** válasza:
21%

Ez egy idióta. Ha most ezt cselekszi, akkor a továbbiakban más pasa ként fog cselekedni.

Hagynám a francba.

2021. nov. 22. 12:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!