Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a hibás, ha megütött?
Sokmindent lehet csinálni, ami fizikailag nem fáj, de lelkileg szarul esik. Értelmes felnőtt ember felfogja ezt. Párod valószínűleg hárít, rád akarja kenni a felelősséget, ahelyett, hogy bocsánatot kérne, és megbeszélnétek a dolgot. Próbáld meg megbeszélni vele, mondd el hogyan érzel ezzel meg minden mással kapcsolatban. Csak szépen, nyugodtan.
Ha viszont ez nem működik, tartsd észben, hogy a durva bántalmazás mindig kicsiben kezdődik. Valamint a bántalmazott hibásnak való beállításával.
Azt mondtam neki, ha még egyszer valami hasonló előfordul, akkor mindennek vége, de ezen is besértődött.
Amúgy meg a beszólogatókra nem vagyok kíváncsi.
Most nem tudom, hogy ennyi hülye nő létezik, vagy te ugyanaz a troll vagy-e.Volt már máskor is ilyen kérdés.
Akkor is azt kérdeztem, hogy mi a f.szért kell csesztetni, csiklandozni valakit, aki aludni akar?Teljesen mindegy, hogy szerinted jogos-e fáradtnak lennie.Aki aludni akar, azt békén kell hagyni.Már nem azért, ha engem félálomban elkezdene valaki csiklandozni, én szájba vágnám.Ja, és nem férfi vagyok.
16# 100%-ban adom, amit mondasz! Én is utálom, ha nem hagynak aludni. Igaz, ütni nem ütnék meg senkit (ezért)
(U.i. Ha lepontoznak, az a "komment-nemednek" szól, tök mindegy, férfiként vagy nőként írod a kommentet. Hiába írod nőként, kvázi férfi oldalt erősíted, ami irritálja a fő irányelv híveit)
18 Ezt a megütést elmagyarázom hogy értem.
Tételezzük fel, hogy fáradt vagy, alapból irritált vagy emiatt.Fekszel, ellazul a tested kellemesen, még épp nem alszol, de már a határán vagy.Erre ebben a kellemes, relaxált állapotban valaki megcsiklandoz.Na, nekem az ilyen ingerekre reflex reakció felugrani, odafordulni, összerándulok, stb.Ez teljesen normális.Ugyanúgy, mint ahogy egy bogár a szemed felé közeledik, becsukod a szemed.A test az ilyen helyzeteket ösztönösen támadásnak érzékeli, ami ellen védekezel.
Ha egy alvó állatot csiklandozol meg az is felugrik, odakap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!