Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan fogadnátok, mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tehát, minden párkapcsolatban, akár pár szó erejéig is, felmerül a múlt. Lányok, hogy reagáltok, mire gondoltok, hogyha megkérdezitek a barátotokat, hogy eddig hány lánnyal volt, majd erre ő azt mondja, hogy nem szeretne rá válaszolni.
(az ok, hogy bár férfiként elvileg dicsőség, ha sok strigula van a háta mögött, de valójában nem feltétlenül az, főleg egy nő szemében)
2021. nov. 20. 23:33
11/14 anonim válasza:
Nekem ez így nem lenne oké. A párom tényleg rengeteg nővel volt előttem, nekem ez nem probléma. De ha rögtön az elején titkolózással kezdett volna, akkor nem akartam volna tőle semmit.
12/14 anonim válasza:
Az jó ha nem szeretne erre válaszolni. Mondjuk nem is kell szerintem számszerűsíteni a témát. Egyébként én nem szeretem akibe sok a kilométer, de ezt szavak nélkül is levágom mert azért ez látszik egy pasin hogy kiélt.
13/14 anonim válasza:
Hát nálunk pont ez van :D Mert én sokkal voltam nő létemre, ő meg kevéssel férfi létére. Én enenk csak örülök, ő meg elfogadja. De túl nagy lenne a kontraszt. Amúgy is tudja hogy utálok exekről beszélgetni párkapcsolatban, volt aki az exével csalt engem, így kicsit tabu téma, de erre konkrétan rákérdeztem és nem szeretne róla beszélni. Elfogadom, lehet jobb is, ha nem tudom :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!