Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan fogadnátok, mit reagálnátok?
Tehát, minden párkapcsolatban, akár pár szó erejéig is, felmerül a múlt. Lányok, hogy reagáltok, mire gondoltok, hogyha megkérdezitek a barátotokat, hogy eddig hány lánnyal volt, majd erre ő azt mondja, hogy nem szeretne rá válaszolni.
(az ok, hogy bár férfiként elvileg dicsőség, ha sok strigula van a háta mögött, de valójában nem feltétlenül az, főleg egy nő szemében)
"férfiként elvileg dicsőség, ha sok strigula van"
Hoppá én erről lemaradtam. :(
Nem szívesen vagyok olyan emberrel kapcsolatban, aki nem mer velem bizonyos dolgokról beszélni. Lehet jönni azzal a dumával, hogy mindenkinek vannak titkai meg privát szféra meg mittomén, de nekem ezen a közvetlenségen és nyitottságon alapszik a bizalmam. Nincs értelme együtt lennem valakivel, aki elzár előlem információkat, mert nem bízik annyira bennem, hogy tudja, hogy nem minősítem érte, ha egyszer szeretem.
Én nem azt tartom nevetségesnek, ha valakinek sok volt vagy kevés, hanem azt, aki ezen lovagol. A saját számaimat sem tudom pontosan, mert nem érdekel. Van, akivel konkrétan nem emlékszem, hogy meddig jutottunk a kapcsolatban, csak arra, hogy rövid ideig együtt voltunk. Hülyeségnek tartom a body counton lovaglást. Férfi szokás.
Én égettem már meg magam ezzel. A srác bevallott kettőt, plusz egyről tudtam így három. Fél-egy évvel később derültek ki még és nyolcról tudtam, amikor úgy éreztem hogy átvertek és csalódtam.
Nekem egyenesebb lett volna, ha a kapcsolat elején mikor Ő felhozta ezt a témát (magamtól nem kérdeztem volna) megmondja az igazat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!