Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a feleségemtől?
11, Kéne forgatnod a bibliát, mielőtt ebben a témában kiosztasz bárkit is, a sok tudatlan meg felpontozza. Keresd ki, paráznaság esetén egyértelműen megengedett a válás. :/
Kérdező, sajnos nem tudom, hogy mit kéne tenned, biztosan nehéz lehet, próbáld meg vele tisztázni az érzéseit. Bár ha már eddig eljutott hogy felvállalja, nem hiszem hogy itt meg akár állni. :(
Akik annyit írnak hogy kamu, az iq-juk 60 alatt van, vagy csak unatkozó 10 évesek? Nagyon unalmas olvasni, csak azért mert a ti életetekben nem történik semmi. :(
A kereszteny vallas pont a megbocsatasrol es atoleranciarol szol… szeresd felebaratodat…
Szoval vagy nem vagy kereszteny vagy kamu a kerdes.
1# 2# Azért nem mondta el mert nincs rá igénye hogy lefeküdőn mással is.
A biszexuálisok általában csak az egyik nem felé táplálnak romantikus érzéseket.
Az csak amolyan mellékág hogy a saját nemükkel is szívesen szexelnének néha.
Ha nem kamu a kérdés. Nem értem, minek mondja el most. Mi más lehet a célja ezzel, minthogy megbántson vagy elhagyjon. Elvileg hűségesnek kéne lennie hozzád, akkor meg nem mindegy? Meg mi az hogy férfiAKhoz jobban vonzódik. Talán hozzád kéne vonzódnia és pont. Nem férfiakhoz meg nőkhöz.
Én ebben az egészben csak azt látom, hogy vagy fájdalmat akart neked okozni, vagy valami lépésre készül és erre készít föl téged is.
Miért kell ide is politikáról írni? Nem unják már az ellenzékiek szinte minden kérdés alatt a kormányt szidni? Még akkor is ha a kérdésnek semmi köze a politikához vagy bármelyik párthoz, ember.
Vagy csak végre rávette magát, hogy elmondja. Mivel nem sokat számít ebben az esetben az, hogy heteró-e vagy bisex, mert így is úgy is a férfiakat részesíti előnyben. És gondolom valószínűleg a kérdező hímnemű egyede az ember fajnak, tehát bele tartozik a férfiak fogalmába.
Nem vagyok keresztény. De olvasgattam a keresztény házasságokról. Olvastam olyat, hogy a keresztények bíznak Istenben, hogy a számukra tökéletes partnert rendeli melléjük. A házastársak hibái meg olyanok, mint a smirglipapír. Csiszolják egymást a felek. Erről mit gondolsz Kérdező? Te nem hiszed, hogy Istennek célja volt azzal, hogy épp egy biszexuális nőt rendelt melléd? Nem jutott eszedbe, hogy ez jó alkalom lenne egy kicsit nyitottabb szívvel szemlélni a világot?
Egyébként miért nem a szellemi vezetőtökkel beszéltek erről? A pap/lelkész/lelkipásztor biztosan hasznosabb tanácsot tud adni nektek, mint mi random, névtelen-arctalan idegenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!