Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak a feleségemtől?
Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok,2 gyerekkel. Eddig nagyon boldogok voltunk együtt de pár hete bevallotta nekem hogy biszexuális.Én konzervatív keresztény férfi vagyok, tiszta szívemből elítélem az lmbtq közösséget, és ez hatalmas rúgás volt a szívembe hogy ennyi ideig hazugságban éltem, a feleségem mindvégig agymosott lmbtq volt.Mióta elmondta hozzá sem akarok szólni, a válást fontolgatom. Ti mit tennének? Párterápia?2021. nov. 17. 23:00
21/34 anonim válasza:
Az, hogy valaki keresztény, nem azt jelenti, hogy tilos gondolkodni és a pap kezebe kell adni a problémákat. Ez inkább a szektákra jellemző attitűd.
22/34 anonim válasza:
Az egyház 100% hogy azt mondaná neki, hogy bűnös a neje és hagyja ott ha nem akar vele együtt pokolra kerül. :'D
Mert a kereszténységben sajnos bűn az ha az ember nem betonkemény heteró (és valljuk be, a biszexualitás nem kőkemény heteróság).
23/34 anonim válasza:
Azért tök jó, hogy a kereszténységben a biszexualitás bűn, de akkor mi van azokkal a keresztény papokkal, akik gyerekeket molesztálnak? Vagy az oké?
24/34 anonim válasza:
23 as a csúsztatás mintapéldánya. Hogy jön ez ide.
25/34 anonim válasza:
Alapból minden szexualitás ahol az embernek van vonzalma a saját neme felé. Tehát homoszexualitás, biszexualitás, pánszexualitás garantáltan bűnnek nevezhető az egyház részéről.
26/34 anonim válasza:
Akkor azt kérdezem, hogy lehetne komolyan venni a vallás intézményét, ha ilyenek a "szószólói"?
27/34 anonim válasza:
Mindenki a kérdezőt támadja amiért Ő ezt így éli meg, hogy ennyi idő után vallotta be neki a felesége, hogy biszex. És a feleség felelőssége? Az őszinteség? Hogy tulajdonképpen becsapta a férjét? Nem az lett volna a korrekt, hogy a kapcsolat elején elmondja és a párjának akkor lett volna választási lehetősége. Nekem semmi bajom a nem heteró szexualitású emberekkel de azért nem mentem volna hozzá a férjemhez ha tudom, hogy a saját neme is vonzza. Ilyen esetben baráti kapcsolat ami szóba jöhetett volna.
28/34 anonim válasza:
Én is ezt írtam, csak mindenki lepontozott. Pedig a feleség a hunyó, megtévesztésen alapul a házasság, amit a katolikus egyház is érvénytelenít.
29/34 anonim válasza:
27, 28-ast kiegészítve: Meg az sem árt, ha alapból tisztelettel maradunk a kérdező felé, és a kérdésre segítő választ írunk... Olyan jó lenne, ha kialakulna az, hogy aki nem tud segítő/együttérző választ írni, az nem ír. Elvileg erről szólna az oldal.
30/34 anonim válasza:
Szerintem a feleséged érdekében váljatok el. Kérdező szégyelheted magad ha emiatt el akarsz válni. Az, hogy valaki LMBTQ az annyit jelent, hogy nem hetero. Egyáltalán nem agymosott, az LMBTQ nem egy vallás ahol meg mondják milyen legyél, hogyan gondolkodj. Sok meleg is pl homofób
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!