Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak a feleségemtől?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok,2 gyerekkel. Eddig nagyon boldogok voltunk együtt de pár hete bevallotta nekem hogy biszexuális.Én konzervatív keresztény férfi vagyok, tiszta szívemből elítélem az lmbtq közösséget, és ez hatalmas rúgás volt a szívembe hogy ennyi ideig hazugságban éltem, a feleségem mindvégig agymosott lmbtq volt.Mióta elmondta hozzá sem akarok szólni, a válást fontolgatom. Ti mit tennének? Párterápia?

2021. nov. 17. 23:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a kerdezőnek szégyellnie magát, mert nem őmiatta alapul a hazasság hazugságon. Nem az a baj hogy biszexualis a nő hanem hogy súlyosan átverte a férjét másfél évtizeden keresztül.
2021. nov. 20. 13:07
 32/34 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk kérdező nem értem mit háborogsz. Ha az elején elmondja, akkor talán mi lett volna? Nem is lettek volna a gyerekeid azok akik most? Meg nem most lett biszex és eddig sem volt semmi baj, pont ezért nem fogom a nagyszüleimnek elmondani, h leszbi vagyok. Ha most szeretnek ugyan úgy leszbi maradok. Ha megtudjak akkor a sok bullshit miatt valszeg soha többet nem akarnak látni és mi lesz jobb..?
2021. nov. 20. 17:27
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
De a nagyszüleiddel nem élsz párkapcsolatban, gondolom. Azért az "kicsit" más, nem? Legalábbis az én köreimben.
2021. nov. 20. 17:34
 34/34 anonim ***** válasza:
75%
Igazából nem igazán értem a benned zajló gondolatmenetet. Attól, hogy biszexuális még nem lesz "agymosott lmbtq", nyilván bele tartozok a "csoportba" mert nem hetero, de hogy a "közösség" tagja-e azt ő egyénileg dönti el, nem a szexuális beállítottsága. A másik dolog, azon kívüli, hogy ezt az információt megtudtad mi változott? (Azon kívüli, hogy te nem szólsz hozzá és ebből nyilván lehet konfliktus) Elmondásod szerint nem volt nővel(ezt azért emelem ki, mert a reakciód alapján ez akár zavarhatna) és mivel hozzád ment és szült neked 2 gyereket, gondolom téged szeret. Tehát a kapcsolatotok szempontból releváns egyáltalán, hogy mi a szexuális beállítottsága, ha egyszer veled van? Persze ha arra futna ki a dolog, hogy kalandozzon és neked ez nem fér bele akkor jogos a válás gondolata.
2021. nov. 23. 20:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!