Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kiderült, hogy a párom rosszakat, csúnyákat mond a szüleimről a hátam mögött?

Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudjuk. Nem kedveli a szüleimet, ráadásul kiderült, hogy még szidja is őket elég rendesen. Nem tudom mitévő legyek.

2021. nov. 10. 23:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni a másik féllel. Ha a párodnak baja van a szüleiddel, akkor azt ŐSZINTÉN elmondhatná neked.

A szarkeverést pedig nem szeretem. Ha én nagyritkán nem bírom befogni és elmondok valakinek olyat amit mástól hallottam, akkor felvállalom a következményeket és megmondom az illetőnek, hogy nyugodtan mondja el, hogy tőlem tudja.

De ez a sutyiba elmondom mit hallottam és ne mondd el, hogy tőlem tudod szarkeverés nagyon nem tetszik.

Arról nem is beszélve, hogy ha hallanék valamit a férjemről, azonnal rákérdeznék nála.

2021. nov. 11. 09:47
 22/26 anonim ***** válasza:
25%
nekem az az érzésem, hogy a szüleid nagyon magukénak tekintenek még amiből szülő vs barát konfliktus lett , és a barátodnak nem tetszik hogy ennyire kapaszkodnak beléd szüleid hol ott már felnőtt nő vagy.. de javíts ha tévedek. Nem csak a szüleid szempontjait kellene nézni, a barátod meg hülye hogy közös ismerősnek pofázza ki ezeket a dolgokat..
2021. nov. 11. 11:16
 23/26 anonim ***** válasza:

Mik voltak azok a rossz, csúnya dolgok? Mert ennyi alapján lehet a párod is egy bunkó paraszt, de lehet az is hogy csak te ragaszkodsz túlságosan a szüleidhez és túlreagáltad.

Egyáltalán biztos, hogy "rosszat" mondott rájuk?

2021. nov. 11. 14:45
 24/26 A kérdező kommentje:
Pl hogy milyen szemetek.. és a szüleim nem nagyon díjaznák, ha ezek után is vele maradnék.. mert hogy “ennek a kapcsolatnak nincs jövője”
2021. nov. 11. 16:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Az illető személy kilétének felfedése nélkül is el lehet beszélgetni kettesben erről, nem?
2021. nov. 11. 18:51
 26/26 anonim ***** válasza:
lehet azért szemetek, mert tele beszélték a fejedet hülyeséggel, meg alapból a barátod ellen mentek.. most szerinted ilyenre a szemét szó az annyira borzalmas ? mert szerintem még szolid kifejezés.
2021. nov. 11. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!