Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kiderült, hogy a párom rosszakat, csúnyákat mond a szüleimről a hátam mögött?
Egy normális párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni a másik féllel. Ha a párodnak baja van a szüleiddel, akkor azt ŐSZINTÉN elmondhatná neked.
A szarkeverést pedig nem szeretem. Ha én nagyritkán nem bírom befogni és elmondok valakinek olyat amit mástól hallottam, akkor felvállalom a következményeket és megmondom az illetőnek, hogy nyugodtan mondja el, hogy tőlem tudja.
De ez a sutyiba elmondom mit hallottam és ne mondd el, hogy tőlem tudod szarkeverés nagyon nem tetszik.
Arról nem is beszélve, hogy ha hallanék valamit a férjemről, azonnal rákérdeznék nála.
Mik voltak azok a rossz, csúnya dolgok? Mert ennyi alapján lehet a párod is egy bunkó paraszt, de lehet az is hogy csak te ragaszkodsz túlságosan a szüleidhez és túlreagáltad.
Egyáltalán biztos, hogy "rosszat" mondott rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!