Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szüleimről? Nemigazán akarnak engedni bnőmhöz!
Én 17 éves fiú vagyok. Bnőm 19. Ő dolgozik, énmég suliban vagyok. Csak hétvégén vagyunk együtt, mert ő pékségbe dolgozik és 12 órába van. pénteken este,szombat,meg vasárnap hajnalba találkozunk, ugyan is neki vasárnap is mennie kell dolgozni. Mivel nagyon szeretjük egymást így bármekkora távolságot elviselnénk!! Sűríteni akarunk 1 estével. Fel említettem szüleimnek, hogy minden héten hétvégén emg keddenként este had mennyek már át. és szerdán meg onnan mennék suliba!! Erre ők:
-Ez nagyon hülye ötlet!
-Jólvan ez nektek, a heti 1x találkozás.
-Nemtudom mit tudtok ennyit lenni egymással
-Te még 7 vagy itthon a helyed szülői felügyelett alatt
StbStb Stb....
Én már hót ideg vagyok hogy ilyenek. Bnőmet szeretik nincs semmi bajuk vele. csak nem akarnak engedni!
Nemtudom mi tévő legyek!!! Yah am nem egy városba lakunk bnőmmel!!
Ti mit tennétek a helyemben?? Szüleimről mi a véleményetek??
Tipikus szülők.
Nem értem egyébként, hogy akkor most nem is találkoztok? Meg az mit takar hogy - este hadd menjek át ? ott is akarsz maradni vagy csak pár órára ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!