Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kiderült, hogy a párom rosszakat, csúnyákat mond a szüleimről a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudjuk. Nem kedveli a szüleimet, ráadásul kiderült, hogy még szidja is őket elég rendesen. Nem tudom mitévő legyek.2021. nov. 10. 23:33
12/26 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Már nem azért, de a szüleiddel alkottok egy "mi"-t a mondataidban és nem az (elvileg) pároddal. Nagyon gyereknek érezlek még.
Alapvető, hogy társak nem titkolóznak egymás előtt.
Anyuciék nem engedik meg, hogy elmondd? Te pedig jó gyerek módjára szót fogadsz?
Mi történik itt valójában?
14/26 anonim válasza:
Hát nem tűnik komoly kapcsolatnak a tiétek. Gondolom 18-23 közt van az életkorod.
16/26 anonim válasza:
Neked nem mondhatja el, mert elvakult vagy, a szüleiddel vagy egy pár, nem vele. "Nem mondhatjuk el". De, te döntöd el, hogy meg akarod beszélni a problémákat vagy sem. Persze te nem fogod merni megbeszélni, csak ide jöttél panaszkodni. Nos,neki is joga van kipanaszkodni magát egy idegennek, ha veled nem lehet ezt megbeszélni, ti pedig megnyomorítjátok az életét elég rendesen.
17/26 anonim válasza:
Nem az a kérdés "rosszakat, csúnyákat" mond-e, hanem hogy ami dolgokat mond azok igazak-e. Mert sok emberről lehet csúnya és rossz dolgokat mondani, amik viszont igazak, mert hát olyan az ember is.
18/26 anonim válasza:
Ha egy párkapcsolatban nincs minden megbeszélve, akkor azzal a párkapcsolattal probléma van. Ha bizonyos dolgok megbeszélése csak a másik háta mögött történik, az nem jó. Netán egyéb, a kettőtökre tartozó dolgot is hátad mögött beszél majd meg?
Ilyenkor fontos figyelembe venni, hogy ki mondta ezt neked, milyen "informátor", milyen célból és nemcsak esetleg rosszindulatú kitalálmányról van -e szó.
19/26 A kérdező kommentje:
Nem a szüleim miatt nem mondom el neki, hanem akitől megtudtuk, kérte, hogy ne, bonyolult, nem is ez a lényeg. És nem panaszkodni jöttem ide, csupán elolvasni más véleményét, mert nekem fogalmam sincs mit tegyek. Nem akarom elveszíteni, de bánt is, amit tett, illetve ha nem teszek semmit, akkor meg a szüleim fogják “elárulva” érezni magukat. Kettő közti megoldás kell, de nem tudom mi lenne a jó.
2021. nov. 11. 09:15
20/26 anonim válasza:
Minden ellentétet meg kell beszélni valahogyan, mert ha megbeszélés nincs, hanem a párkapcsolatból olyan kibeszélés, mint amit ő tett, az ellentéteket kreál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!