Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kiderült, hogy a párom rosszakat, csúnyákat mond a szüleimről a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudjuk. Nem kedveli a szüleimet, ráadásul kiderült, hogy még szidja is őket elég rendesen. Nem tudom mitévő legyek.2021. nov. 10. 23:33
2/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom, mivel szeretem őt, de közben nagyon haragszom rá, amiért így beszélt a szüleimről.
2021. nov. 10. 23:37
3/26 anonim válasza:
Igazat mond? A szüleid tényleg ilyenek?
4/26 A kérdező kommentje:
Nem teljesen. Volt néhány nézeteltérés, meg néhány dolgot csinálhattak volna másképpen, de sosem akartak rosszat nekem.
2021. nov. 10. 23:44
5/26 anonim válasza:
Mikor mondod el neki a véleményedet?
6/26 anonim válasza:
szerintem érzi rajtad, hogy még nem teljesen váltál le, ezért neked nem tudja kipanaszkodni magát, csak másoknak.
7/26 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom el neki, nem tudhatja meg, hogy tudjuk..
2021. nov. 10. 23:55
8/26 anonim válasza:
elég diszfunkcionálisnak tűnik ez a kapcsolat.
"figyelj, ezt meg azt hallottam, hogy volt ez, tényleg ezeket mondtad? miért mondtad?"
alapvető dolog a kommunikáció
9/26 anonim válasza:
Ja ez mi már, hogy "nem mondhatom el neki"? Kommunikáció nélkül nem lesztek együtt túl sokáig.
10/26 anonim válasza:
Nem mondhatod el neki? Én 1000%, hogy rákérdeznék, hogy mégis hogyan gondolhat, hogyan mondhat olyanokat.
Még ha van is benne igazság ez felém lenne a tisztelet hiánya, okádék viselkedés. Nem biztos, hogy tolerálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!