Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nevet rajta mikor engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nevet rajta mikor engem komolyan zavar?

Figyelt kérdés

Teny hogy nem nagy a lakásunk és emiatt a fürdőnk se, de úgy érzem teljesen ki vagyok túrva a lakásunkból, mert minden talpalatnyi helyen az ő cuccai vannak.

A fürdőben pl annyi helyem nincs hogy 3flakont betegyek a szekrénybe szó szerint.

( lenne hely ha normálisan figyelne rá )..

Már mondta kellene szekrényt venni..de én azért nem fogok venni, hogy ő neki legyen hova továbbra is bedobalni az újabb cuccait..

Amikor szólok hogy mennyire nem hagy helyet nekem, csak nevet és azt hiszi poénból mondom..

2021. nov. 10. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

"azért nem fogok venni, hogy ő neki legyen hova továbbra is bedobalni az újabb cuccait.."

Ezzel el is mondtál mindent magadról.

2021. nov. 10. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

B@szd ki a cuccait valahova, és neked is legyen ugyanannyi helyed a fürdőszoba szekrényben, mint neki.

Aztán várd ki, mit reagál.

2021. nov. 10. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Erre mondják, hogy ne szavakban legyél kemény, hanem tettekben. Beszéld meg vele, hogy az egyik polc a tiéd. Ha mégis rápakolna, berakod a cuccait a zuhanyzóba, vagy az ágyába. Kicsit dedós dolog, de ebből tanul.
2021. nov. 10. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen cuccok foglalják a sok helyet ?
2021. nov. 10. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Kipakolod a cuccait az egyik szekrényből, és megmondod neki hogy az a tied csináljon amit akar.
2021. nov. 10. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Nemár, itt mindenki passzív agresszív? Már szóltál, nem vezetett eredményre, megkéred, hogy hétvégén rendszerezzétek együtt a szekrényt, hogy mindkettőtök dolgainak legyen helye.

Egyébként nőknek több holmija van, nem tehetnek róla, ott tisztítanak vaginát is hüvelyöblítővel, intimmosakodóval mossák magukat, a hajuk hosszú, ezért balzsamozzák, hogy ne száradjon ki, mert hosszú hajon az látványos. Ez már legalább 20 centit elfoglal, de ott tartják a hajfestéket is, a szőrtelenítő krémet, esetleg gyantát is.

Egyszerűen sok helyet igényelnek..

2021. nov. 10. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
6. Nehogy már az egész szekrényben ne jusson egy polc se a férfinak. Ő is ott lakik ám.
2021. nov. 10. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyetek uniszex dolgokat, akkor kisebb helyen elfértek.
2021. nov. 10. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es, az én fürdőm 1.8 nm volt, egy darab tükrös szekrény volt benne a mosdó fölött. Nem jutott hely nekem sem, nemhogy másnak.

Egyébként gondolom van neki borotvája, borotvahab, tusfürdő, sampon, hajszesz, wax, fogkrém, körömvágóolló, fésű meg fogkefe.. tuti van helye

2021. nov. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!