Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan adjam tudtára egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára egy nőnek, hogy komolyak a szándékaim és nagyon tetszik nekem, és nem zavar hogy van gyereke?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egy nőnél az első benyomás a legfontosabb és az maradandó nyomot hagy, ezért nem akarom elszúrni. Lehet ennyi idősen bután hangzik, de nekem egy párkapcsolatom volt, ami még középiskolában alakult ki. Nem vagyok rutinos ismerkedésben.

Köszönöm a segítő válaszokat.

34F

2021. okt. 9. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

"...nekem egy párkapcsolatom volt, ami még középiskolában alakult ki."

Akármit mondhatsz neki, csak ez NE!

2021. okt. 9. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán legyél vele nagyon kedves és érdeklődj a gyerekeiről is!
2021. okt. 9. 18:44
 3/12 A kérdező kommentje:
1) Ezt miért ne? Esetleg rutintalannak gondol?
2021. okt. 9. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:
2) Ez természetes
2021. okt. 9. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem titok, hogy van gyereke és tudja, hogy tudod, akkor ezt nem kell ragozni. Legyél kedves, udvarias, érdeklődő és hívd el egy kávéra vagy valamire, egy egyszerű kis randira. Nem kell kimondani, hogy ez egy randi így konkrétan, de elhívhatod azzal a szöveggel, hogy nagyon szívesen megismernéd.
2021. okt. 9. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha ez természetes, akkor milyen választ vársz? :D

Ez ennyi, ennyit kell tenned, nem kell a szemébe mondanod, hogy: “figyu, engem nem zavar, hogy van gyereked, nagyon tecccel”

Csak ismerkedj vele, mint bárki mással tennéd.

2021. okt. 9. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#3: Nem magával a rutin hiányával van a baj, az a legkevesebb. A gond az, hogy jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nem volt senkid a 30-as éveid közepére. A középiskolás tiniszerelmet meg nem nevezném párkapcsolatnak.
2021. okt. 9. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
És igen, ismerkedj vele normális módon, kérdezhetsz a gyerekről is, ezzel mutatva, hogy nem zavar, de azért ne vidd túlzásba.
2021. okt. 9. 19:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Mostanáig együtt voltam a párommal akit a suliban ismertem meg.
2021. okt. 9. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell kihangsúlyozni, hogy nem zavar a gyereke, csak viselkedj természetesen.
2021. okt. 9. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!