Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele róla/rólunk? Zavar, hogy kimondva, hogy járunk. Pedig ahogy látom rajta, ő is komolyan gondolja a dolgokat. (Ő 25 éves srác, én pedig 20 éves lány vagyok)
Valahogy sejtem, hogy mindenki azt fogja mondani, hogy igen. :D De azért leírom... Szóval, 2 hete ismertem meg egy srácot és már akkor nagyon jól elvoltunk egymással. Jót beszélgettünk, sétáltunk a csillagos ég alatt, smároltunk, hazakísért... :) Azóta már 3× találkoztunk, mondjuk úgy randiztunk. :) Már az első talin is szájra puszit kaptam tőle, és kézen fogva sétálgattunk... Szóval tényleg tök jól elvagyunk.
DE! Mindig úgy fejeződnek be a találkáink, hogy azt mondja, hogy ha szeretnék, akkor még találkozhatunk... És naná, hogy szeretnék, mert annyira jó vele lenni. Meg ő is azt szokta mondani, hogy jó velem...
Igazából KICSIT ZAVAR ez a dolog, HOGY NINCS KIMONDVA HOGY JÁRUNK, de mégis találkozunk 2-3 naponta (mivel most írja a diplomamunkáját, és csak így ér rá...), mint egy igazi pár. :D
Azért nem merem feszegetni előtte ezt a dolgot, mert félek, hogy megijesztem. :D
Lehet, hogy ez sokaknak egy kis piti ügy, de nekem sokat számít...
És bocsi, hogy hosszú lett.
A kislány köszönte szépen a válaszokat! :)
Azért még írhat, aki olvassa... azt is meg fogom köszönni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!