Hogy beszéljek az őrangyalommal? Hogy tudjam meg hogy fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:06
2/32 A kérdező kommentje:
értem de a nevét honnan tudjam?
2010. szept. 27. 20:13
3/32 anonim válasza:
olvasd el a tükör által homályosan című könyvet. lehet, h megtudsz valamit belőle ami érdekel. (Jostein Gaarder
)
4/32 anonim válasza:
Ki mondta, hogy van neve? Ez inkább amolyan emberi szokás:)
5/32 anonim válasza:
sehogy mert őrangyalok nem léteznek.
6/32 anonim válasza:
Damon ez nagyon magabiztosnak tűnt, mire alapozod ezt az állításod? Csak nem belső információid vannak? ;)
7/32 anonim válasza:
Az őrördöge megsúgta neki :D Komolyra fordítva a szót angyalokkal kapcsolatban bibliai témájú könyvek elég gazdag forrást nyújtanak.
8/32 anonim válasza:
Őrangyalok, démonok... Hol élsz te, a középkorban?:D
9/32 anonim válasza:
Nincs őrangyalod.Mindenkinek van,de neked nincs.Rád még az angyalok is magasról tesznek mint a galambok.Jobb válladon galambszar,bal válladon angyalszar.
10/32 anonim válasza:
Szép emberi szokás "lehülyézni" a másikat, mert hisz valamiben, aztán ráerőltetni azt, amiben ő hisz... miért ne létezne őrangyala? Nem állítom, hogy az ördög egy piros lény nagy szarvakkal meg fogakkal, de biztosan létezik a "rossz"... Kérdező... a kérdésedre én is azt tudom mondani, hogy nemtelenek... de nevük van, úgy tudom. Lépj kapcsolatba olyannal, aki velük kapcsolatba tud lépni, és rögtön okosabb leszel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!