Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy beszéljek az őrangyalomma...

Hogy beszéljek az őrangyalommal? Hogy tudjam meg hogy fiu vagy lány?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:06
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát utolsó lenyűgöztél hogy mien értelmes vagy :D felvidítóttál.
2010. okt. 1. 20:42
 22/32 anonim válasza:

Köszi, de nem igazán érdemlem meg a dícséretet, én csak egy eszerü --- élettapasztalokkal a hátam mögött --- emberke vagyok.

Annak viszont örülök, hogy felviditottalak. Csak azt írtam amit gondolok. gabor

2010. okt. 1. 21:51
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor is,nagyon jól,értelmeset írtál.
2010. okt. 1. 21:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Az angyaloknak is van nevük! Lásd: Mihály arkangyal, Gábriel arkangyal, stb.
2010. okt. 3. 19:16
 25/32 A kérdező kommentje:
nekem az a neve hogy: barbiel és az arkangyal
2010. okt. 3. 19:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Előbb ki kell próbálni hogy van-e!Csinálj valami veszélyeset,sétálj át a Duna fölött az egyik híd korlátján vagy állj öt percig behunyt szemmel feltartott kezekkel a tízemeletes tetejének szélén,estleg szaladj át az autók között egy széles forgalmas utcán 20 szor oda-vissza!Ha ezeket naponta hosszabb ideig tudod ismételni anélkül hogy bajod esne akkor esetleg van értelme keresni a módját a kapcsolatfelvételnek
2010. okt. 4. 15:03
 27/32 A kérdező kommentje:

ucso . nem probálom ki . xd

1: Debreceni vagyok

2: nem akarom kozkáztatni az életem

3: más modja van?

2010. okt. 4. 15:24
 28/32 anonim válasza:
azta... nemtudtam h ezekkel bezsélni is lehet :O de mégis hogyan? most tök beizzított ez a téma =D
2010. okt. 4. 16:25
 29/32 anonim ***** válasza:

Uristen! Nehogy valaki hallgasson 15:03 -ra!

Őrangyala mindenkinek van. Mégis vannak, akik idő előtt meghalnak balesetben, betegségben. Nemcsak azoknak van őrangyaluk, akik élete teljesen nyugodt, hosszú, problémamentes. Az őrangyal minden igyekezetével azon van, hogy segítsen nekünk, és hogy értsük meg, amit sugall számunkra. De nem él helyettünk! Az életünk nemcsak az őrangyaltól függ, hanem elsősorban tőlünk, a körülményeinktől, a környezetünktől.

2010. okt. 4. 20:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Ezek szerint az állítólagos őrangyal,ha van,mégsem vigyáz ránk?Akkor minek is van?Az egész netán csak az egyház reklámja?
2010. okt. 4. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!