Kapcsolatba szeretnék lépni az őrangyalommal, hogy tegyem ezt?
sehogy, mert őrangyalok nincsenek.
azért láttad pont akkor mikor 40 fokos lázad volt, mert ilyen magas láznál halucinálhat az ember, ráadásul kis butus kisgyerek voltál.
Kedves Kérdező !
Sehogyan sem ez nagyon veszélyes tevékenység amit sokan művelnek de nincsenek tisztába a dolog veszélyességével.
(mert van őrangyal de nem azért hogy kapcsolatba lépjünk vele) ha kapcsolatba kerülsz ilyen személyekkel azok nem őrangyalok hanem démonok akik félre fognak vezetni,jobb volna ha JÉZUSSAL lépnél kapcsolatban ha ezt választod írj az email címemre szívesen segítek benne.
Shalom
Szia!
Nem bántásból,de 40 fokos láznál nem csodálom,hogy "láttad" az őrangyalod,ugyan is anyukámnak volt 40 fokos láza és üvöltött,hogy vegyük le a véres embert a csillárról,szóval...nagy az esély arra,hogy hallucináltál...
szia!
Én pont ugyanezt szeretném megtenni, de sajnos nem megy, mert félek. :(
Amúgy. 9 éves koromban láttam énis az angyalomat, álmomban meg a szellemi vezetőmet :) (egy fekete macskát).
Én az angyalaimat lefekvés előtt mindig megkérem, hogy mutatkozzanak meg álmomban. Néha-néha eljönnek álmomban, de ha nem, akkoris érzem, hogy velem vannak.
Ha "élőben" akarsz vele/velük beszélgetni, akkor elöször kérdd meg Mihály arkangyalt, hogy mulassza el a félelmeid, gátlásaid, és, hogy rossz lelket/lány ne láss!
Nyisdd meg a harmadik szemed:
Képzelj el egy poros tv-t, amiről letörölgeted a port, majd bekapcsolod. A tv-be képzelj el szép, megnyugtató dolgokat.
Majd kérdd meg az angyalaid, hogy mutatkozzanak meg.
Remélem tudtam segíteni! Sajnos régen olvastam már, nem pontosan emléxem mindenre :( de Dr.Doreen Virtue könyvében olvastam! :)
Szép napot, és sok-sok sikerélményt kívánok!
a többi válaszolónak üzenem:
Provokálhacc, belém köthecc. Rólam LEPEREG az egész. ;) Ha felbosszantod magad, küldök pozítív energiát, ha meg kinevecc, válljék egészségedre, remélem boldoggá tettelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!