Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miben segít egy őrangyal? és...

Miben segít egy őrangyal? és honnét tudom h segített? Kapcsolatba tudok vele lépni vhogy?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
www.angyalszárny.hu
2011. jan. 19. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ide küldj e-mailt: őrangyal@hülyevagyok.com

Biztos válaszol, ha nem, ráb@sztál.

2011. jan. 20. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Hallgass a megérzéseidre, mindig az elsőre. Az a legpontosabb. Ne kérdez magadtól, hogy miért ezt fogod tenni és nem azt csak csináld. Gondolok itt arra, hogy nem ezen az útvonalon mész, hanem a másikon. Ha hallgatsz rájuk akkor erősödni fognak.

De olyan konkrét esetekben is éreztem már a jelenlétét amikor balesetet szenvedtem, vagy nagy bajban voltam.

Emlékszel az utolsó téli olimpián volt egy erdélyi síelőnő aki ííszonyatosan nagyot esett, mindenki azt hitte hogy belerokkan ha túléli. Ehhez képest kis zúzódás és egy nap kórház. Az őrangyal közbelép.

kapcsoltba lépni vele annyi, hogy elmondasz egy imát és egy őszinte hálás köszönömöt.

2011. jan. 20. 14:03
 4/5 anonim válasza:
Én sűrűn lépek kapcsolatba az őrangyalommal.Legtöbbször, amikor félek, rossz passzban vagyok stb. Annyit mondk, hogy:"Őrangyakám segíts".Ekkor egy melegség árasztja el a testem és pozitív gondolataim lesznek, elmúlik a félelmem. Mondjuk én minden este elalvás előtt elmondok egy imát, amivel angyalokat hívok. Ilyenkor a szobám megtelik rengeteg anygallal(kis röpködő fénypontok). Az angyalok azért vannak, hogy segítsenek nekünk. Ami nagyon fontos, hogyha kívánságodat teljesítették mindig köszönd meg nekik!Am. minél többször léps kapcsolatba velük annál gorsabban meg fognak jelenni:)
2011. jan. 21. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem az őrangyalom az egyik haverom xD
2011. febr. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!