Történt már veletek olyan, hogy egy halott közeli rokonotokkal valamilyen módon kapcsolatba tudtatok kerülni? Úgy értem, hogy jelzéseket küldött, vagy "segített" valamiben.
Igen az Edesanyam volt az, Aki almomban megjelent es latszott az arcan, hogy valami nagyon komoly dolog fog tortenni az eletemben, s azt is lelehetett olvasni az arcarol, hogy egyutterez Velem, de ami megfog tortenni, azt megvaltoztatni nem lehet. Sajnalt Engem!
Mivel akkor tavol voltam a csaladomtol, egybol felhivtam Oket reggel, hogy minden rendben van-e, es megnyugtattak, hogy igen.
Viszont de. 11-kor erkezett a telefon, hogy a nagyobbik lanyom meghalt! Osszeesett az utcan es meghalt!
Ez volt az uzenet.
Mostohaapam, aznap ejjel, amikor meghalt, megjelent almomban, es elmondta, hogy mit javasolt volna az eletemben nekem, milyen palyat, es szerinte mit kellene tennem. Elmondta, hogy o mit tenne a helyemben, tanacsokat adott, es olyan nonszensz volt az egesz, mert elotte mar 4-5 eve alaposan megromlott a kapcsolatunk.
A tanacsait meg is fogadtam, azota nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!