Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kapcsolatba szeretnék lépni...

Kapcsolatba szeretnék lépni az őrangyalommal, hogy tegyem ezt?

Figyelt kérdés
nemtudom a nevét. nemtudok róla semmit. assem tudom , hogy "hívjam" "idézzem meg".A segítégét szeretném kérni. Megtudnátok nekem mondani, hogy milyen angyalok vannak még és velük, hogyl ehet beszélgetni. Segítenétek? Ha igen köszönöm. Léccives csak oylan írjon ak itud valamit is a dologról, nem baromságokra vagyok kíváncsi . Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
2010. okt. 11. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

06-00-234-213

20 óra után

Puszi, az őrangyalod <3

2010. okt. 11. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
én is ezt szeretném :( de nem tudom hogyan kérlek segítsetek mert úgy érzem jelen pill. be semi értelme az életemnek
2010. okt. 11. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Először is: Damon Hillt komolyan venni nem ajánlanám.

Másodszor: Doreen Virtue-t szintén nem. Nagyon jól hangzik az, amit leír, de már olyan szintű túlzásokba esik, hogy még az "ezoterikus világban" is elveszítette a hitelét.

Viszont leírom én hogyan kommunikálok az őrangyalommal: egyszerűen csak beszélgetek vele, épp azért, mert tudom, hogy mindig mellettem van és segít. Esténként mindig hálát adok neki, amiért mellettem állt, és megbeszélem vele, hogy mi történt az adott nap - na jó, ez a megbeszélés abból áll, hogy én mondom a magamét, és hiszem, hogy hallgatja.

De napközben is gyakran beszélek hozzá, ha történik valami, ha vannak körülöttem, akkor magamban, de amúgy hangosan. Például ha felhangzik egy olyan dal a rádióban, amit szeretek, automatikusan felkiáltok, hogy: " Nahát, milyen szép hangja van ennek az énekesnek, nem igaz?"

És ha valaki azt mondja nekem, hogy nem létezik - nos, vélje csak így, az én hitem nem lehet megingatni. Ugyanis én tudom, hogy hány apró-cseplőnek tűnő dolog történt már velem, aminek felére ráfoghatjuk, hogy szerencse és önerő, de a másik felére már nagyon nem.

Persze emellett ne feledkezz meg az égiekről sem, én például az Istennőben és Istenben hiszek, nem keresztény vagyok. Tehát én nem is a bibliai Mihály arkangyalban meg ilyesmikben hiszek, hanem azokban az oltalmazó lényekben, amelyek a legtöbb vallásban előfordulnak. Angyalnak csupán megszokásból és közérthetőségből nevezem őket :)

Ennyi tehát a titok: csak beszélj hozzá. Meglátod majd, válaszol valamiképp, ha kell :)

2010. okt. 11. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

Igenis láttad :)) Én is láttam az enyémet anno. Azóta már felnőttként megtanultam ismét akapcsolatot felvenni velük, igen velük, mert nem egy van általában egy embernek hanem több is. :)) Nekem is nehezen ment, de az első találkozás során rettenetesen örültek neki, hogy végre kapcsolatba léptem velük, és a négy közül az egyik azonosította magát azzal a fénygömbbel akit anno hetekig láttam éjjel, és persze kommunikáltunk is, igaz akkor még nem lehetett beszélni erről, édesanyám nem győzött csendre bírni. Keress egy vezetett meditációt, van egy olyan is hogy találkozás az őrangyaloddal, próbálkozz emg azzal, én gyakran használom, kérlek írj privit légyszives. ott bővebben, mert már látom előre mit kapok ezután a többiektől :)) szerettel Kriszta

2010. okt. 11. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Tudd meg az MSN címét!
2010. okt. 13. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!