Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így gondolhatja? Komolyan vannak olyan pasik, akiket nem zavar plusz 5-6 kiló, és ezt nem is rejtik véka alá?
Nem vagyok egy modell alkat, de arányos vagyok. Homokóra alkatom van, a feleslegem a fent említett mennyiségű. Egyik testrészem se kiugróan nagy, a felesleg hála égnek egyenletesen oszlik el rajtam. Régebben sokat mozogtam, nem folyok szét sehova, egyszerűen mostanság ilyen az alkatom. (iskola, korábbi stressz, motivációvesztés). Nincs ebből adódó egészségügyi problémám.
Tervezek fittebb lenni, de mostanság teljesen jól érzem magam a bőrömben :) Valószínűleg azért is, mert a párom nagyon imád, mindig dicsér, a szexuális életünk... hát nem is tudom mi a legjobb jelző erre... csodálatos, élménydús, sok új dolgot próbálunk ki együtt, tudunk beszélni is róla, stb. Komolyan minden megvan benne, amiről sokan csak álmodhatnak, szerencsésnek érzem magam.
Korábban is kaptam már pozitív visszajelzéseket, de sosem hittem el igazán, hogy igazat mondanak, maximum nem akarnak megbántani.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Férfiak, nők válaszát, véleményét, tapasztalatát szívesen fogadom.
Szép napot nektek!
hát nekem a nőiesen telt alak jön be...a barátnőm se nem vékony se nem husis, a kettő között van, de amióta van rajta mit fogni azóta szexuálisan jobban beindít az érintése és a testének a látványa :P ölelésnél mondjuk nem sokat érzek, mert még mindig túl keskeny hogy rendesen meglehessen ölelni :D így óvatosan ölelem :)
22F
Óvatosan öleled :) Ez aranyos. Hát jó látni, hogy nem kell kifordulni magunkból, hogy örömre leljünk :) Biztosan nagyon csinos a barátnőd, további szép napot és jó kapcsolatot kívánok nektek ^^ na meg kellemes extrákat :P
Érdekes, bármennyire is van a "fölös kilótömkeleg" (valakinél ez már undorító, pedig kövérnek tényleg nem lehet nevezni), nagyon is magabiztos és odaadó igyekszem lenni az ágyban is :) persze nem eszek össze-vissza mindent, de ha beülünk hamburgerezni, és épp a hambit kívánom, azt eszek :D emellett persze imádom a salátákat is :)
Kedves 6/8-as válaszadó :) És neked milyen (meztelen) nő jön be?
Kedves utolsó. Ebben igazad van, de ez ellen igyekszem tenni, csak az nem életcélom, hogy ennél sokkal kevesebb legyen a testsúlyom, mert pl volt olyan, mikor edzettem, híztam is, mert több lett az izom, de a zsír egy része lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!