Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesz komolyan? Mit lehetne tenni, hogyha ez engem zavar nagyon?
Barátomnak vannak elég furcsa dolgai, amik egyszerűen engem zavarnak...
Vannak havernői, amit nem értek, mikor elkezdtünk ismerkedni, meg járni, biztos vagyok benne, csak én voltam lány neki az életébe, ezek a havernők vagy, havernő utánam jött, mert egyszer csak megláttam, hogy beszélgetnek... Aggódni nem tudom mennyire van okom, szerintem annyira nincs , mert akkor ha nagyon sokat chatelgetnének akkor túl sokat lenne fent, ha én lemegyek mondjuk és írom neki, hogy miért, akkor amikor megnyitom ha végeztem a dologgal, őt is 1 órája volt aktívnak jelez.
Mégis az zavar, hogy néha leolvassa az üzenetem, de nem ír, mégis még fent van +10 percet.
Tudom, hogy nem ezen múlik, de ha nem vagyunk együtt így beszélgetünk, és zavaró számomra, zavaróak számomra ezek a havernők is, pedig biztos vagyok benne, hogy ez a lány pl egy két másik sráccal nagyon kijön, és kitudja mi van köztük, barátommal kb szerintem csak beszélnek ...
Mindig megfordul a fejembe, ha nekem nem válaszol kivel írogat mégis 10 percekig...
Olyan bosszantó, mert azt is tudom, hogy mindig általában élőbe dől el a dolog, és akkor tökéletes minden, ilyenkor meg ezek a dolgok felbosszantanak..
gondolj bele mennyivel jobb lenen az élet, ha nem lenne fészbúk.
azért kíváncsi lennék, hogy mióta divatba jött hány kapcsolatot futtatott zátonyra ez a szar közösségi fos.
Ha valaki tudja hogy szeretik megbiznak az illetőben és ott nincs kételkedés.'
jó de én elég különleges vagyok ilyen téren, hidd el ha fel sem merülne semmi ilyen, én akkor is feltételeznék valamit.
Alapból olyan a beállítottságom , hogy amint boldog vagyok, elkeseredek attól a tudattól, hogy leszek egyszer majd szomorú is.
Hát normális vagyok? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!