Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vesz komolyan? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz komolyan? Mit lehetne tenni, hogyha ez engem zavar nagyon?

Figyelt kérdés

Barátomnak vannak elég furcsa dolgai, amik egyszerűen engem zavarnak...

Vannak havernői, amit nem értek, mikor elkezdtünk ismerkedni, meg járni, biztos vagyok benne, csak én voltam lány neki az életébe, ezek a havernők vagy, havernő utánam jött, mert egyszer csak megláttam, hogy beszélgetnek... Aggódni nem tudom mennyire van okom, szerintem annyira nincs , mert akkor ha nagyon sokat chatelgetnének akkor túl sokat lenne fent, ha én lemegyek mondjuk és írom neki, hogy miért, akkor amikor megnyitom ha végeztem a dologgal, őt is 1 órája volt aktívnak jelez.

Mégis az zavar, hogy néha leolvassa az üzenetem, de nem ír, mégis még fent van +10 percet.

Tudom, hogy nem ezen múlik, de ha nem vagyunk együtt így beszélgetünk, és zavaró számomra, zavaróak számomra ezek a havernők is, pedig biztos vagyok benne, hogy ez a lány pl egy két másik sráccal nagyon kijön, és kitudja mi van köztük, barátommal kb szerintem csak beszélnek ...

Mindig megfordul a fejembe, ha nekem nem válaszol kivel írogat mégis 10 percekig...

Olyan bosszantó, mert azt is tudom, hogy mindig általában élőbe dől el a dolog, és akkor tökéletes minden, ilyenkor meg ezek a dolgok felbosszantanak..

2017. júl. 4. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

gondolj bele mennyivel jobb lenen az élet, ha nem lenne fészbúk.

azért kíváncsi lennék, hogy mióta divatba jött hány kapcsolatot futtatott zátonyra ez a szar közösségi fos.

2017. júl. 4. 19:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor belegondolok, főleg mert betegesen féltékeny vagyok, olyan dolgokra gondolok, amik annyira grotekszek
2017. júl. 4. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon gáz ez a feszkóbuk jó értem én hogy szép és jó dolog felvenni a kapcsolatot régi emberekkel meg ùjakat megismerni stb. De mondjuk annak is megvan az oka hogy miért nincsenek az életemben...újakat meg nem onnan fogok megismerni..ennyi szal több hátránya van ennek amik lehet csak évek múlva fognak súlyossá válni a társadalomban. A kérdésre visszatérve ha megingott a bizalmad az nem jelent jót. Ha te nem igazán tudod eldönteni hogy szereted és hogy nincs más az életében akkor tényleg a palival nem stimmel valami. Ha valaki tudja hogy szeretik megbiznak az illetőben és ott nincs kételkedés.
2017. júl. 4. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy 3 asban csinálja a barátod másik két lánnyal. Gondolj arra hogy ez neki mennyire jól esik és ne hátráltasd, ne korlátozd le. Már miért is tennéd, téged sem korlátozhat senki semmiben, hát te se szabd meg az ő perverz vágyait. Most még örülhetsz, mert titokban csinálja, hogy ne bántson meg téged. Tádáá...szeret téged, törődik veled, gondolj erre! :)
2017. júl. 4. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha valaki tudja hogy szeretik megbiznak az illetőben és ott nincs kételkedés.'

jó de én elég különleges vagyok ilyen téren, hidd el ha fel sem merülne semmi ilyen, én akkor is feltételeznék valamit.

Alapból olyan a beállítottságom , hogy amint boldog vagyok, elkeseredek attól a tudattól, hogy leszek egyszer majd szomorú is.

Hát normális vagyok? :D :D

2017. júl. 4. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
3/5ös vagyok. Akkor te sem vagy 100as
2017. júl. 4. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
*6
2017. júl. 4. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
hármas: eddig sem vetted észre, hogy direkt nem foglalkoztam azzal amit írtál... feltűnési viszketegség :D Ha egyszer nem foglalkoznak velem, írok még egyszer...:D
2017. júl. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!