Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sürgős! Komolyan gondolhatja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horv_kata kérdése:

Sürgős! Komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés

Egy pesti gimibe járok egy fiuval,ő 18,én 17.

Több hónapja megy a szemezgetés,bámulás...baráti köre is szokott bámulni,ha megjelenek a közelükben megérintik,közben néznek,mondanak valamit neki,és o is hirtelen idefordul és addig bánulnak mig el nem tűnök a láthatárról.. Van hogy sokáig bámul/figyel,ránézek és elkapja a fejét..néz rám,aztán a földre aztán megint rám stb.

Sokszor keresi a szemkontaktust,próbál odajönni,ahol én vagyok,messziből is ide idepillantgat,konkrétan rám.Sokszor olyan érzésem van mintha zavarba jönne,simogatja magat(karjan)vagy a hajat birizgalja,valamit folyamatosan ütöget,dobol,zavartan megszakításokkal nézeget.Ha jönnek es meglátnak,vigyorogva néznek rá a haverok..van hogy suli előtti udvaron beszélgetek valakivel,és barátom mondta hogy végig engem bámult..megszámlálhatatlan ilyen történt,egyértelmunek tűnik de nem tudom hova tenni ezeket.Próbálok jeleket adni,én is eszrevehetoen bennevagyok a "jatekban",hülye hogyha nem látja hogy nekem is bejön..Tegnap megelégeltem hogy nem történik semmi.Terveztem hogy odamegyek ha már ő nem,de mindig társasággal van,ezert gondoltam h mas lehetoseg nincs, rákoszontem facen,látta de nem ír.Ha csak szórakozott velem nem értem miért bámult pl akkor is mikor én nem is vettem észre h ott van,ennyi ido utan en hagynam azt is akivel szorakozok de ez nar elég régóta megy..Nővére is érdekesen néz többször...(még nem volt barátnője)

Az egeszet nem tudom hova tenni,nekem már nagyon tetszik.Miért nem lép már?Leírnátok hogy szerintetek mi állhat a háttérben?

Előre is köszönöm.:)

2016. nov. 29. 22:35
 1/4 gidajappy válasza:
Szia! :) Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott lenne érdemes, hogy említetted, hogy gyakran néznek, stb. Esetleg nem vagy ótvar csúnya?? Vagy büdös?? Vagy bármi ilyesmi?? Lehet ez is oka.. Az hogy simogatja magát.. Hat igen.. Ez se jó jel, gondolom érted miért.. És meg a falat is úti..
2016. nov. 30. 01:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Dehogy is...

Azért nem vagyok ronda,mindenki szokott dícsérni,nem az a baj.

2016. nov. 30. 05:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát elég fura egy kölyök. Lehet h még a félénkebbtől is félénkebb. Szerintem próbálj meg vele beszélni élőben, még ha baráti társaságban van is hívd el. Mondd meg neki h nem akar semmit akor ne tegyen úgy mintha igen, ha meg akar akkor meg beszéljetek meg egy randit.
2016. nov. 30. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha igazán komolyan akarná,már visszaírt volna,keresne.Mindegy,akkor sztornó..köszönöm a választ:)
2016. nov. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!