Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan gondolhatja így az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatja így az exem?

Figyelt kérdés

Nemrég kibekultunk egy(reszemrol) olyan viszonyra hogy lesz ami lesz nem élem bele magam semmibe.. 5 hónapig voltunk külön. Mióta találkoztunk első alkalommal együtt vagyunk folyamatosan, segít pár dologban, folyamatosan bizonygatja a jövőre nézve a dolgokat hogy együtt leszünk.. bújik, puszilgat pedig ez korábban egyáltalán nem volt rá jellemző.. most el kellett utaznia beszéltünk mobilon is meg üzenetben is, ott is írja hianyzok már neki, én pedig nem reagáltam erre még semmit sem(nehezdn jonnek.nalam a dolgok ugyh inkább csöndben maradok) és jött válasz sms re hogy tényleg így van még ha el sem.hiszem neki...

Bocsi ha erthetetlen egy picit mobilról írtam.. valaki tényleg tud ekkorát változni hozzaallasban?.masfel évig voltunk együtt de azt végig orditottuk.szinte...

20/L

2016. aug. 30. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megtapasztalta a szunet alatt, milyen mas, milyen massal es igy rogton ertekel.
2016. aug. 30. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szinte majdnem hasonló az én történetem is!Persze mi nem ordibáltunk,csak sokszor volt vita...és én is fenntartásokkal kezeltem, hogy ennyire odaadó volt.Megint vége is lett a kapcsolatunknak,amit amúgy nem is értek,mert sokkal mélyebb viszonyba kerültünk egymással,és már házat terveztünk venni...

Szóval nyilván az elején mindenki sokkal lelkesebb mindig,de lehet hogy meg kéne beszélned vele, hogy mit érzel most.Hogy azok miatt,amik történtek, te bizonytalan vagy még a kapcsolatotokban, de ha türelmes és kitartó, biztos újra meg fogsz nyílni stb.stb. :)

2016. szept. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!