Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolhatja amit mond? Lehet még ebből valami?
Van egy lány, a legjobb barátom lényegében és én is neki. Eleinte tényleg csak barátságnak indult, de egy idő után fülig beleszerettem, ennek kb olyan 4 éve. Nagyon sokáig senki nem tudott arról hogy beleszerettem, majd egyszer egy "enyhén" ittas estén (szülinapi bulin voltam) mindent leírtam neki SMS ben. Másnap találkoztunk, megbeszéltük a dolgot, akkor azt mondta hogy ő mindig is csak barátként tekintett rám. Telt múlt az idő aztán egyik reggel ahogy mentem be reggel iskolába a buszon kaptam tőle egy elég érdekes üzenetet "Naszóval... szerintem kb vagy két hete gondolkozhatok elmondjak e neked valamit vagy nem. 4 eve vagyunk mar kb baratok es mindig csak baratkent gondoltam rad. Es par hete miota folyamatosan talalkozunk erzek valamit...Azert akarom ezt neked leirni meert mindig olyan vesztett ugykent nezel ram es olyan rossz erzes. Minden maradjon ugy ahogy volt oke? Mar sokszor megjartam ezzel... fontos h ugyanolyan legyen mint voltm aztan majd lesz valami."
Majd rá vagy egy hétre irt olyat, hogy ő eldöntötte hogy hozzám szeretne majd jönni feleségül, mert hogy már milyen régen ismerjük egymást és még csak nem is veszekedtünk igazából soha. Azóta bemutatott több olyan barátnőjének akikkel elválaszthatatlanok, és egyszer beszélgettem az egyik barátnőjével négyszemközt és mondta, hogy sokat szokott rólam beszélni neki, meg beszélték a múltkorában hogy nálam jobbat maga mellé úgyse talál (ezeket a barátnője mondta nekem hogy ilyeneket mondott rólam)
Szerintetek igaz lehet ebből valami? Van esélyem? Ha igen mit csináljak, hogyan tovább?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!