Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolhatja?
Egy internetes oldalon (szexpartner kereső) ismerkedek egy nálam kb. 22 évvel idősebb nővel. Valahogy nehezemre esik elhinni azokat, amiket ír :D Írta, hogy nagyon szívesen megismerne engem élőben, szeretne már találkozni. Eléggé bizalmatlan vagyok netes ismerkedés során, de "ha nem mersz, nem nyersz" alapon ezen a bizalmatlanságon majd megpróbálok azért erőt venni :) Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy interneten ismerkedtetek valakivel, aztán találkoztatok és átvert titeket?
Tudnátok tanácsot adni, hogy mire figyeljek oda ilyen esetben? Ha netán tényleg alakulnának a dolgok és komolyabbra fordulna, akkor mielőtt bármi is történne találkoznék vele többször személyesen.
21 éves vagyok egyébként.
Van olyan idősebb nő, aki szereti fiatal pasival csinálni.
Érdemes megnézned webcamon, skypon, nehogy élőben derüljön ki, hogy nem vonzó. (Ez minden netes ismerkedésre igaz, ha mást nem pár percet beszélsz az illetővel, mert sokan kamu meg régi képet töltenek fel) és itt nem a ruha nélküliség a lényeg.
Hogy neked mi fontos, azt te döntsd el.
Azt konkrétan beszéld meg vele, hogy anyagiakat kér-e (sokan igen és ez élőben derül ki ).
Ha egyébként tartós szex kapcsolatot akar, akar 1-2-3 beszélgetős találkozás bele kell férjen, ha meg akarod ismerni kicsit, de 1-2 elmegy, itt nem kell a másik lelkével száz százalékban törődni, a dolog másról fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!