Church of God hogy gondolhatja ezt komolyan? Vagy csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudok ezzel egyet érteni?
János ev. 1:
"Föllépett egy ember, az Isten küldte, s János volt a neve. Azért jött, hogy tanúságot tegyen, tanúságot a világosságról, hogy mindenki higgyen általa. Nem ő volt a világosság, csak tanúságot kellett tennie a világosságról. (Az Ige) volt az igazi világosság, amely minden embert megvilágosít. A világba jött, a világban volt, általa lett a világ, mégsem ismerte föl a világ."
Tehát ezt Keresztelő Szt Jánosról, az utolsó prófétáról írja, hogy nem ő volt a világosság -
"6
Vala egy Istentől küldött ember, kinek neve János.
7
Ez jött tanúbizonyságul, hogy bizonyságot tegyen a világosságról, hogy mindenki higyjen ő általa.
8
Nem ő vala a világosság, hanem jött, hogy bizonyságot tegyen a világosságról."
Igen, tehát a 8. vers arról szól hogy János nem egyenlő világosság, és nem arról hogy Jézus nem egyenlő világosság.
A te szövegedből nem derül ki hogy ez a mondat mi akar lenni, csak úgy odabiggyesztették.
Ovakodj ettol az oldaltol. Ez egyertelmuen es szandekosan hazug mondat: "Krisztus azert jott, hogy tanusagot tegyen a vilagossagrol"
Mar tobbszor botlottam ilyenekbe ezen az oldalon.
Sziasztok!
Pont erről vitáztunk itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!