Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
Mondd el a párodnak, majd ő kiveri a fejedből :)))
(Bocs.)
Nagy a valószínűsége,hogy ez történne! :)
Na de most komolyan!
Én vagyok a "kedves második" :)
Komolyan? Kicsit kevés az információ, amit megadtál, de nyilván mérlegelned kell, hogy ez a fellángolás hosszabb távon is "jó befektetés" lesz-e? Mi az, amit képes vagy ezért a még bizonytalan dologért otthagyni? Megéri-e? Vajon a másik fél is gondolkodik-e valamilyen hosszabb távú kapcsolaton és pont veled? Mit kellene neki felszámolnia? Vagy megjátssza és kihasználna téged, ki tudja??? Nagyon sok összetevője van egy ilyen problémának és mikor az ember fia-lánya beleesik a "verembe", nem igazán tudja logikusan, lépésről lépésre végiggondolni a helyzetet. Főleg az marad ki, hogy mi lesz majd utána, ha már mégsem ő az igazi...
Nekem ezek jutottak eszembe.
Lehet hogy csak hirtelen fellángolásról van szó. Én is jártam már ilyen cipőben. Kicsit közelebb kerültem a sráchoz, és majdnem rá is ment a kapcsolatom. Akkor döbbentem rá hogy nem érné meg. Később már tényleg hidegen is hagyott a haverja. Te is gondold át, mi az ami érdekel téged ebben a srácban. Az jdonság varázsa, vagy valami a ti kapcsolatotokban nem működik jol?
Hidd el, jobb ehhez a helyzethez lehiggadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!