Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg lánnyal lefeküdt már előttem. Hogy verjem ki a fejemből az ezzel kapcsolatos gondolatokat?
nem kell ezen agyalni. a jövőtök közös, nem a múltatok, erre gondolj. nekem fogalmam sincs, a férjemnek pontosan hány nője volt, sejtem, hogy sok, de nem is akarom tudni, mert nem érdekel, és nincs is közöm hozzá. ő sem kérdezi, nekem hány pasim volt előtte.
ezek a dolgok nem fontosak.
- Az embert a múltjával együtt fogadjuk el.HA te erre nem vagy képes,akkor jobban jársz ha inkább szakítasz a pároddal.
- 27 éves korban ha egy férfi arra büszke,hogy nagyon sók nővel lefeküdt az számomra,már megbízhatatlan,mert nincs tisztában az igaz érzelmekkel.Az ilyen típusú emberek a mennyiségre,az élvezetre mennek,és nem arra ami fontos lenne...Én mindenesetre nem gondolkodnék hosszabb távra..
Első válaszoló állaáspontját osztom. Az hogy valaki hány emberrel volt együtt, nem sokat árul el a személyiségéről szerintem. Én sem tudok már azonosulni azzal az emberrel, aki 5 éve voltam. Az ember változik. Attól mert valaki fiatal volt, bohém, szórakozott, attól még lehet később tisztes családapa.
Egyébként meg igen: semmi közöd hozzá hogy hány csajjal volt együtt.
figyelj, nem is lett volna kötelező elmondania Neked. sosem jöttél volna rá. ha ilyen szándékai lennének, biztos, hogy nem mondta volna el.
viszont ha féltékenykedsz, meg fog csalni, aztán meg dob. ez sajnos menetrendszerűen bekövetkezik a féltékenykedő embereknél.
Azért azzal a "nincs közöm hozzá"-val vitába szállnék, @napiteus. :D Az egy dolog ha ti kölcsönösen megbocsájtjátok egymás félrelépéseit és nem lovagoltok rajta, de van olyan is a világon hogy őszinteség. Tudod, vaez egy olyan dolog amit általában fontosnak tartanak egy kapcsolatban.
Szerintem reális az aggodalmad, de ezt a kockázatot vállalnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!