Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rengeteg lánnyal lefeküdt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg lánnyal lefeküdt már előttem. Hogy verjem ki a fejemből az ezzel kapcsolatos gondolatokat?

Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon sok nője volt előttem. Rengeteg egyéjszakás, meg pár komoly is... Nem mutatom ki hogy féltékeny vagyok, soha nem szoktam felhozni ezt a témát, de közben belül megőrülök a tudattól, hogy hány lánnyal volt már előttem.:S Ráadásul bevallotta, hogy majdnem minden barátnőjét megcsalta. A szemembe mondta. Nagyon sokszor gondolok arra, hogy mi lesz, ha velem is megteszi... Bízom benne, vagyis próbálok, és nagyon nagyon szeretem. Ő 27 éves, én 21, és csak abban tudok reménykedni, hogy mára már kitombolta magát... Tudom hogy nagyon szeret, ezzel nincs baj, mindig bebizonyítja meg látom is rajta, ráadásul feleségül akar venni (bár már volt olyan bnője akit szintén el akart venni), szóval egyelőre nincs ilyen baj... de a bogár csak ott ül a fülemben... mi lesz, ha kísértésbe esik? Nem tudom, hogy érjem el, hogy ne gondolkozzak ezen. 3,5 hónapja járunk.
2011. jún. 8. 13:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
igen... sajnos ez nem egyszer megfordult már a fejemben... pont ezért félek hogy át fog vágni... már nem tudom mit higgyek róla.
2011. jún. 8. 14:56
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem igenis van közöd ahhoz, hogy milyen embert akarsz magadnak a jövőben: olyat, aki sok emberrel lefeküdt már, vagy aki kevesebbszer, és őszinte volt a kapcsolataiban.

Hogy ő mit csinált annó, azzal nem lehet mit tenni. Vagy elfogadod, vagy keresel mást.

2011. jún. 8. 14:59
 13/22 A kérdező kommentje:
egyáltalán van arra esélyem, hogy velem más lesz? vagy hogy engem komolyan vesz?:S
2011. jún. 8. 15:01
 14/22 napietus ***** válasza:
51%
van, kivéve, ha ezen rugózol.
2011. jún. 8. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Hölgyeim és uraim.A fentebb emlitett történet a legendás rosszfiúról szól, akibe szerelmes egy ártatlan, naiv lány.Szegény lány, ő az áldozat, hiszen a vonzásnak nem lehet ellen állni.Kivánunk neki sok szerencsét, hátha mégis jól sül el a dolog....vagy nem.
2011. jún. 8. 15:11
 16/22 A kérdező kommentje:
kezdek én is ráismerni a sztorira sajnos:(
2011. jún. 8. 15:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járnék ilyen pasival, ugyanis gyökeresen ellentétes a világnézetünk és az erkölcsi felfogásunk, sőt valószínű a természetünk is. Ha te ezt nem tudod elfogadni, nem kell járni vele.
2011. jún. 8. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Elmesélek egy történetet.

14 éves lányként szerelmes lettem életemben először.a srác akkor 18 éves volt.Nagy nőcsábász,és már akkor rengeteg nője volt.De én imádtam,bár álmodni sem mertem hogy valaha viszonozza az érzelmeimet,de amikor 16 éves "dögös" csaj lettem végül is összejöttünk,és együtt jártunk.Ha lehet mondani még jobban belé estem.Ő is azt mondta,hogy szeret,hogy bár rengeteg nője volt,mégis én vagyok a mindene.Hittem neki,de hiába,mert önmagát nem tudta megváltoztatni.Más nők is kellettek neki,nemcsak én.Megcsalt,így szétmentünk.Később barátok lettünk(egy lakótelepen laktunk,és közös barátaink voltak,állandóan láttuk,találkoztunk)Majd 18 éves lettem,és éltem,és újra körülöttem legyeskedett..Újra szerelmes lettem belé,újra jártunk.Azt hittem most jobb lesz,más lesz..De nem bírt megmaradni mellettem,megcsalt újra ahogy minden nőt akivel kapcsolatban volt.Szakítás lett a vége,és éltük az életünket tovább..Később férjhez mentem.Ő meg apa lett az éppen aktuális barátnőjétől.Akkor még beszélgettünk,és azt mondta,hogy "benőtt a feje lágya" Jó apa,és hűséges férfi lesz. Az élet ment tovább.Én elköltöztem a telepről,és nem hallottam az életem első szerelméről.Pár éve az internet csodájának köszönhetően (és az iwiwnek) újra "találkoztunk" Időközben ő 40 éves lett,én 36 éves.Írt egy levelet amiben örült,hogy végre megtaláltuk egymást,mert azt se tudta élek-e még.Levelezgettünk.Pár levélben megírtuk az életünket,hogy mi történt amikor 20 évesen utoljára találkoztunk.Megírtam,hogy boldog kapcsolatban élek(elváltam,és új kapcsolatom van),ő megírta,hogy már nagy lánya van,de nem él a lánya anyjával.Írta hogy van egy élettársa..Kérte,hogyha hazamegyek látogatóba találkozunk,mert mégiscsak együtt nőttünk fel,barátok voltunk. Úgy alakult,hogy hazamentünk nyaralni,így írtam,hogy akár találkozhatnánk. Találkoztunk,és a meglepetés most jött.Hiába telt el 20 év még mindig csapja a szelet mindenkinek.Végig udvarolt,és végig arra ment a beszélgetés,hogy milyen jó volt amikor együtt jártunk,és ő bármikor szexelne velem újra,mert akárcsak fiatalon most is szépnek tart..Simán megcsalta volna a párját akár velem is.Csak mosolyogtam,és akkor jöttem rá,hogy egy olyan fiút szerettem akit csak a vére hajt..Sosem változott meg.Így felhívtam a páromat,hogy jöjjön értem a mekibe,majd végleg elbúcsúztam a sráctól akit régen szerettem.

Csak azért írtam le,hogy tud..vannak emberek akiket soha nem lehet megváltoztatni,vagy soha nem fognak megváltozni..Remélem,hogy a te párod tényleg lenyugszik idővel,és nem lesz egy szoknyapecér egész életében..

2011. jún. 8. 16:22
 19/22 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a történetedet... elgondolkodtatott. Én is csak remélni tudom, hogy megváltozik, különben össze fogja törni a szívem, mert nagyon szeretem...
2011. jún. 8. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
nagyságrendileg egyébként mit jelent a rengeteg? 20? 50? 100?
2011. jún. 8. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!