Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért terelik a szexről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért terelik a szexről kapcsolatos témákat szinte mindig?

Figyelt kérdés
Válaszokat csak olyan lányoktól kérek aki ezt csinálja:)
2011. aug. 12. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert nem szeretek róla beszélni. Szerintem intim dolog, magánügy.
2011. aug. 12. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
talán mert nem beszélem meg a magánéletem egy idegennel ?:o
2011. aug. 12. 18:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem oda írni hogyha párkapcsolatba élünk.
2011. aug. 12. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem vannak lány haverjaim, akikkel simán dumálunk ilyesmiről, pedig semmi nem volt vagy lesz köztünk. szerintem ez csak inteligencia és bizalom kérdése. felnőtt embereknek nem kéne ezt tabuként kezelni

24F

2011. aug. 12. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert az én szexuális életem, szokásaim, perverzióim csakis a páromra és rám tartozik. Még azt sem vagyok hajlandó elárulni senkinek, hogy mikor vesztettem el a szüzességem. Ez számomra a legintimebb és legszemélyesebb dolog.
2011. aug. 12. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
attól olyan izgató a szex, mert tabu :D
2011. aug. 12. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:

ha meg párkapcsolatban... az viszont baj komám... de válaszolva a kérdésre: több oka is lehet

1: (ha te vagy neki az első),akkor valószínűleg az önbizalmával lesz a gond és csak dícsérd-dícsérd-dícsérd! nem kell sok idő és megszünik magától a probléma

2: Te vagy a probléma forrása /na ez cinkesebb/ ilyenkor jobb nem erőltetni a választ, mert vagy magától megoldódik (valami apróság, amit épp megszok) vagy magától elmondja. ha erőlteted, abból csak konfliktus lesz megoldás helyett.

3: ha működik köztetek a biológia, akkor nem kell ezen aggódni :)

bocsi, most látom, h lányok válaszát kéred, de most már csak elküldöm :)

2011. aug. 12. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert rossz tapasztalataik vannak. Alapból kevesen tudnak normálisan beszélgetni erről a témáról.
2011. aug. 12. 19:10
 9/13 anonim ***** válasza:
18:59,odavan irva,h párkapcsolatba
2011. aug. 12. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
így más. 2. válaszoló vagyok, én megbeszélek mindent a párommal mindentéren, tehát ezt is és igazuk van a többieknek
2011. aug. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!