Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a párodtól elvárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a párodtól elvárni bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés

Írtok példákat?

Illetve, nem jogos semmit sem elvárni a másiktól... de közben meg nem létezik önzetlen szeretet?

2021. nov. 5. 12:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
20, 😂 Ismered Hofinak azt a viccét, hogy az ész van a legjobban elosztva a világon? Mindenki azt hiszi hogy neki egy kicsit több jutott. :)
2021. nov. 5. 15:12
 22/25 anonim ***** válasza:
Oké, nem kell érdemben reagálnod, akkor hagyom az egészet. Azt hittem, beszélgetünk.
2021. nov. 5. 15:16
 23/25 anonim ***** válasza:

#14. A lényeg ugyanaz.

Azért választasz alapból hűséges párt, mert számodra ELVÁRÁS, hogy hűséges legyen a másik fél.

2021. nov. 5. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

22, Érdemben reagáltam az irónia eszközével, de akkor lefordítom:

Nincs olyan hogy alapból jó ember és alapból hűséges és elégséges önismeret meg emberismeret.

Az ember egy ellentmondásos lény amiben benne van jó és rossz kitörölhetetlenül, ezért balgaság ilyeneket mondani. Az embert alakítják az események, hoz rossz döntéseket, tele van ösztönökkel, amik sokszor erősebbek mint a puszta racionálitás.

Ne ülj ennyire magasan lovon, ne nézz le ennyi embert magad körül. Mindenki úgy jön össze mással hogy pozitív képe van róla.

2021. nov. 5. 15:29
 25/25 anonim ***** válasza:
49%

Énis elvárom h eltartson a férjem, az a dolga. Nem arcoskodni kell h életképtelen vagyok, hanem mondjuk többez keresni🤪

Nem vagyok életkeptelen, 18 évesen eltartottam magam, de onnantol kezdve h van mellettem férfi nem az én dolgom.🥰

Neki pedig nem dolga a takarítás, főzés, onnantól kezdve.

És egyáltalán nem tartom sértönek ha tőlem elvárja h megcsináljam.

Nemtudom ez miért szúrja a szemeteket, hogy valaki így szeret élni... érdekes aki nyelvvizsgát, diplomát vár el a párjátol vagy gyerekmentes életmódot azok csak elvétve vannak lepontozva,mert az manapság ugye divatos😀 hát ahány ház annyi szokás

2021. nov. 11. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!