Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a párodtól elvárni bizonyos dolgokat?
Írtok példákat?
Illetve, nem jogos semmit sem elvárni a másiktól... de közben meg nem létezik önzetlen szeretet?
Érdekesen feltett kérdés, és szerintem hibás.
Nem várom el, csak nem járok olyannal, aki nem felel meg annak, ahogy én élni szeretnék. Szóval ilyen opciót nem adtál meg, ezért kifejtem.
Nem változtatnék meg senkit a saját képemre, ezzel elvárva tőle egy rakás, számára tarthatatlan dolgot. Olyat kerestem, akitől nem kell elvárnom a számomra fontos dolgokat, mert ő is eszerint az elvek szerint él, és fel sem merül benne, hogy ne így tegyen.
Vannak elveim, bizonyos formában "elvártam" az élettől, a társamtól, de nem úgy, hogy rányomtam valakire, akinek ez korlát vagy nyomasztó.
Na amikor azt hallom, "elvárás" rögtön azt hallom, amit a 10-es mond.
Pedig úgy gondolom, mint a 11-es. Nem úgy működik, hogy kiemelek valakit a tömegből, hogy na, te leszel a párom, itt a lista, ezeket kell megtenned nekem.
"Az is elvárás, hogy hűséges legyen"
Szerintem nem. Alapból hűséges párt választok, és akkor nem kell elvárni, hogy hűséges legyen.
Hát nézd, akitől el kell várni valamit, az azt jelenti, hogy amúgy nem tenné meg.
Pl. azt nem várod el a párodtól, hogy kezet mosson szarás után, hanem ő alapból megmossa. Szerintem a többségben fel sem merül az, hogy ennek elvárásnak kéne lennie. Csak ennél magasabbra kellene emelni a lécet.
16, Alapból jó embert kell választani, ez a trükkje. Aki alapból jó ember annak nem kell hogy elvárás legyen hogy ne csaljon meg vagy ne hazUdjon vagy ne verjen át máshogy, ne legyen teljesen más ha szakítasz vagy válsz véletlen.
A sok hülye akit megcsalnak és átbasznak meg még ennyit sem tud. 😂 Az idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!