Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a párodtól elvárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a párodtól elvárni bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés

Írtok példákat?

Illetve, nem jogos semmit sem elvárni a másiktól... de közben meg nem létezik önzetlen szeretet?

2021. nov. 5. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Jogos bizonyos dolgokat elvárni.
Nem jogos elvárni semmit sem a másiktól.
62 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván van, amit jogos, van amit nem. A lista amúgy végtelen. Pl: Jogosan várod el, hogy ne csaljon meg, de jogtalanul, hogy eltartson.
2021. nov. 5. 12:45
 2/25 anonim ***** válasza:
51%

Van, ami jogos, van, ami nem. Most érted, ha már én 2 egyetemet végeztem, sportolok, jól nézek ki, akkor ugyanezeket a páromtól is elvárhatom.

Azt is jogos elvárni, hogy ha pl. mindketten dolgozunk, akkor a másik is ugyanolyan mértékben vegye ki a részét a háztartásból.

Viszont olyan dolgokat nem várnék el tőle, hogy alapvető, jellembeli tulajdonságain változtasson(úgyse lehet), vagy hogy mondjon le miattam olyan szokásairól, hobbijairól, amiket imád. Én ilyet senkitől nem várnék el, szimplán nem jövök össze olyannal, akinek nekem nem tetsző szokásai vannak, pl. cigi vagy gyakori ivászat, bulizás.

Azt sem várnám el senkitől, hogy drága dolgokat vegyen nekem, de természetesen nagy előnnyel indul, aki önszántából megteszi :D

2021. nov. 5. 12:50
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás: A szeretet lehet feltétel nélküli, de egy kapcsolatnak igenis vannak feltételei.
2021. nov. 5. 12:51
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, túl sokat olvasgattad az itteni mimózák válaszait, vagy miért gondolod, hogy nem jogos semmiféle elvárással lenni a párod felé?
2021. nov. 5. 12:53
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Saját magamat tenném lábtörlővé azzal, ha valakinek minden faxságát szó nélkül tolerálnám. Olyan dolgokat teljesen jogos elvárni, amiknek a hiánya a méltóságomat sértené, vagy amikben megállapodtunk. Pl. ha valakivel monogám kapcsolatban állapodtunk meg, akkor szerintem jogosan várom el tőle, hogy ne qrja a húgomat és a barátnőmet velem párhuzamosan.
2021. nov. 5. 12:53
 6/25 anonim ***** válasza:
40%
Alapból az "egy bolygó, egy ember" elv érvényesül. Párnak lenni se kötelező!
2021. nov. 5. 13:03
 7/25 anonim ***** válasza:
41%

Ezt nem teljesen értem!

1.eske! Én pl. elvárom, hkgy eltartson. Neki ezzel semmi baja nincs.

Ez a kérdés nem értelmezhető! A párod érdékrendje számit...nem a gyakori népének a véleménye! 1eske szerint nem az, szerintem meg az! Nem számit, hiszen a paromnak teljesen jó igy

2021. nov. 5. 13:11
 8/25 anonim ***** válasza:
66%

7es

Légy rá büszke, hogy életképtelen vagy a párod nélkül, gratulálok hozzá.

1-es voltam.

2021. nov. 5. 13:25
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Egy csomó dolgot elvárok, különben nincs kapcsolat.
2021. nov. 5. 13:27
 10/25 anonim ***** válasza:
15%
Persze. Én is elvárom a minimum heti 3 szexet és alkalmanként anál mélytorkot.
2021. nov. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!