Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatnom egy kapcsolatot ha nem tudom magam túltenni bizonyos sérelmeken?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt , de csak 1,5 éve hivatalosan. Az első 1 évben még nem volt túl az exén és én hallgatgattam a sztorikat róla +nem vállalt fel.
Azóta már túl van a nőn, de sokszor eszembe jut a kapcsolatunk eleje és ilyenkor aludni se tudok a dühtől...és azon gondolkodom, h nem az az ember lesz a férjem, akinek a titkos ribije voltam majdnem 2 évig..
Titokban szexeltetek? Nem vállalt fel? Ki elől bujkáltatok?
Ez is a te döntésed volt hogy belementél abba hogy csak dugjon.
Nekem most volt pont egy hasonló, 2 hónap rózsaszín köd után bumm, előjöttek az exek. A legutóbbi, mert lehetnék kicsit olyanabb, a többi meg úgy, hogy ezt ne csináljam, mert az exe is csinálta, szóval ez idegesíti. Meg hogy ő nem hajlandó kompromisszumokat kötni a kapcsolatunkban, mert az előzőekben kötött és mégse fizetődött ki, szóval szívjak én az exek miatt.
1 hónapig próbáltam megértő lenni, de én se tudtam teljesen elengedni ezt az egészet, főleg azt hogy azt mondta, hogy az lenne a tökéletes nő számára, ha engem meg legutóbbi exét összegyúrnánk, mert pont belőle az hiányzott, ami bennem megvan, belőlem meg az ami benne :,D
Előre szólok, nem fogod tudni elengedni, pláne így, hogy nálad 2 évről van szó, ami tüskeként benned maradt.
4
Akkor 2 évig csak a szexpartnere volt. Ha bujkálni kellett.
Nem velem csalta az asszonyt, már nem voltak együtt több éve.
Egész egysezrűen nem mindneki előtt vállalt fel, pl nem mutatott be a gyerekeinek 2 évig..nem mondta el a munkahelyünkön , h együtt vagyunk stb
Légyszi, mindkettőtökért TEDD TÚL ezen magad..!
Ő már változott, nőj föl te is, és ne légy kibukott tini!
Ha nem sikerülne egyedül, semmi gond, nem te lennél egyedül, akinrkek ez tíé nehéz!
Kérj segítséget.
Komolyan!
Nem szégyen, sokan vannak így!
Járj urána, mi miatt is vagy ennyire dühös. Ennek oka van.(Nem ő.)
Csak bátran, bátraké a szerencse!
Óh, most látom ezt a sok "Nincs értelme" választ!
Nna, honnan lehetne ezt ennyiből JÓL megítélni..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!