Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi idő telt el a kapcsolatotok bizonyos fázisai között?
Tehát pl. 3 hónapig ismerkedtetek, összejöttetek, de a kapcsolat első 2 hónapjában nem történt csókon kívül más... Vagy hogy?
Szerelmes lettem egy lányba, és nagyon úgy látom, hogy kölcsönös. Szeptember óta ismerjük egymást, hónapokon keresztül szinte mindennap egymásra köszöntünk, májusban vettem a bátorságot, felkerestem, majd a suli vége óta, azaz lassan egy hónapja ismerkedünk elég komolyan, találkozunk, összejárunk, együtt lógunk mindennap, rengeteget beszélünk, nevetünk, mindent megosztunk egymásról, de még nem volt köztünk semmi, csók sem, csak apró érintések, kézfogások, de nem is akarom őt lerohanni, vagy valami olyat tenni, amit később megbánhatunk. Szóval megfontoltan próbálok hozzáállni kettőnkhöz. Még nem voltunk párkapcsolatban, nekem teljesen új dolognak számít, hogy valaki szerelmes belém és neki is.
Ő már kétszer is utalt rá, hogy mi lenne ha megtörténne az a bizonyos dolog, én viszont úgy gondolom, hogy néhány hetet, hónapot várhatunk vele, mert nem akarom hogy azt érezze, hogy kihasználom, meg hogy nekem ő csak ARRA kell.
Érdekelne, h ti hogy jöttetek össze a jelenlegi párotokkal? Mennyi ideig tartott az ismerkedés, és azon belül a fázisok?
(a lány 17, én 18 vagyok)
Nagyon lassú a tempód! Úgy gondolom 1-2 kérdése, és keres mást, ha nem lépsz!
Első randin fogtuk meg egymás kezét, és úgy sétáltunk át a városon a trolihoz, ahol elváltunk.
Második randin szájra puszival váltunk el(ez 2 nappal volt az első után, az első randin hívott el a másodikra)
a harmadikon(az előzőtől számított 4. napon, mivel egy hétvége is befigyelt, ahol nem értünk rá) pedig volt csók, az első után 1 órával kb már le sem szálltunk egymás szájáról.
Ezután majdnem minden nap találkozunk azóta is, lassan 5 hónapja.
Így leírva lehet hogy sűrűnek tűnik az egész, de ha megtalálod az igazit, akkor tudod, hogy megtedd a csókot pl, vagy sem.
A petting 1 hónap után volt, a szex pedig erre 1 hétre.
Ő az első igazi komolyabb barátom, és én is neki.
Merj lépni!
Meg kell találni a határt. Ha túl gyors, én sem örülnék, első randin pl, egyenesen taszítana a fiú, ha szeretné, de harmadikon, ahogy nálunk volt, azt gondolom pont jó, főleg, hogy a szájra puszi már megvolt. Ha mondjuk heteket várt volna, akkor biztosan gyávának találom.
A pettingelős szituációt pl én teremtettem, picit lehet hogy korai volt, de ha meg ott vagyunk az ágyban, és ő nem lép, akkor lehet hogy gyávának tartom :)
Szerintem simán belefér már egy csók nálatok :)
Mi lassan két éve vagyunk együtt.
Az első randin egymáshoz sem értünk, csak sétálgattunk,beszélgettünk.
Egy héttel később a második randin csókkal indítottunk (a két randi között minden nap beszéltünk telefonon-facen).
Két hét után hangzott el az első "szeretlek" :)
3-4 hét után történt meg az első intim esemény, de szexig nem jutottunk.
Másfél hónap után feküdtünk le.
Talán a 3-4. hónap környékén lettünk teljesen felszabadultak egymás mellett- szexualitás terén.
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan privátban, megpróbálok segíteni ha gondolod :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!