Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettetek már észre olyat "magatokon" hogy csak bizonyos embereknek jöttök be?
pl csak vekonyaknak, vagy teltebbeknek, göndör hajuaknak, ...
Fiú vagyok szóval én speciel természetesen lányokról beszélek :)
És nagy átlagot nézve
Én általában az alacsony (max 175 cm) srácoknak jövök be.
Meg általában a szemét barmoknak, akik csak leakarnak fektetni...
21/L
Lány vagyok.
1. Szinte minden alkalommal velem egymagasaknak jöttem be, nem nagyon örülök neki, ha 3-4-5 cm-rel magasabb az már jó lenne.
2. Nem voltak figyelmesek, nem foglalkoztak a véleményemmel. Nem lehetett szavam, ez bennük közös volt általában.
Hááát én általában azoknak jövök be, akik nekem nem jönnek be, de ez az élet rendje... :-)
Egyszer volt egy aki nekem bejött és egy néhány évig tökéletesen el tudta velem hitetni (hazudni), hogy én is bejövök neki, állítólag eltávolodott, nade ez az élet rendje... :-)
Áh, szóval ez tényleg működik :)
Belső tulajdonságra nem tudnék mit írni, kulsore meg általában a teltebb lányoknak jövök be, pedig én egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, lassan lassan inkább sportos
De egyébként meg a "senkinek" rám is igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!